紫乂云 發表於 11-10-2008 23:41:09

我想問數條關於"技能點"問題.....請入....

我想問....數條問題@@...
問題1:我想問有人符合了他轉2轉的所要求條件...而轉了職..之後在2轉時用了技能重置...那我要學回他轉職的條件??還是可以點自己喜愛的技能??

問題2:我想問用了技能重置..會否令劇情任務的技能點清了...不還給你@@?
(例如:人物90等 正常有89點技能點...那我解了一次劇情任務...他給了我5點技能點...那就會有總共有94點....現在我想重置技能...用了技能重置..那會是給回你94點..還是89點..)

問題3:我用了技能書(5點)之後我用技能重置...會否清除了...不還給你...?
(例如:人物90等 正常有89點技能點...那我用了一本技能書(5點)....那就會有總共有94點....現在我想重置技能...用了技能重置..那會是給回你94點..還是89點..)

希望詳細解釋給我聽@@.....我新手什麼也不懂....

qazqwesx03 發表於 12-10-2008 09:36:40

Q1:你要學回他轉職的條件
Q2:94
Q3唔太肯定

古道 發表於 12-10-2008 09:52:24

補答+修正:
Q1:用左之後任你點學都得,唔洗學返D二轉條件GE技
Q2:94點,仲有洗點唔會洗晒D技,用書學同埋任務學GE技會變到1LV
Q3:我係一直唔用技書GE人,而且我冇用過重技(2樣野都冇必要),唔知

qazqwesx03 發表於 12-10-2008 14:00:27

你學2轉技果陣佢唔係要你學番1轉技先學到既咩??
你可能講緊學曬2轉技再洗就冇問題

EY3P 發表於 12-10-2008 14:34:11

我咩都唔識~呃下Post都好[]

qazqwesx03 發表於 12-10-2008 15:49:27

咁都得-.-[]

hillidwai 發表於 12-10-2008 21:38:57

有咩唔得-.-...

古道 發表於 13-10-2008 18:50:54

我都黎呃下先,哈哈

不過有人講錯野,修正下先
原帖由 qazqwesx03 於 12-10-2008 14:00 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
你學2轉技果陣佢唔係要你學番1轉技先學到既咩??
你可能講緊學曬2轉技再洗就冇問題
唔係全部都有必要先學一轉技,只係7成左右要
仲有D技要求唔洗二轉果陣咁高LV
而且洗點GE重點唔係呢個
而係可以集中D技點去有用GE技咁
而家就用皇騎黎做例子:
90LV皇騎未重點咩二轉技都學唔到
重點左之後,可以直接學到3LV捍盾+幾LV騎兵
呢個皇騎仲勁過95LV冇重點GE皇騎

qazqwesx03 發表於 13-10-2008 20:20:35

我記錯左添= =
你唔講我都唔記得...

紫乂云 發表於 13-10-2008 22:00:53

古道...唔知你介唔介意比你msn我詳細傾呢@@....
我還是有點唔明.....
頁: [1] 2
查看完整版本: 我想問數條關於"技能點"問題.....請入....