※靈龍※ 發表於 27-10-2008 07:39:54

偃月 4ser (冰封領域)...收25lv up人士,誠招玩得吹得既人入

偃月 4ser (冰封領域)...收25lv up人士,誠招玩得吹得既人入

團長:      
            LMI

副團:      
               靈龍
團員:
       冰偉
                                                                  司馬蒼月
                                 乂謝拉特乂
               無際的青空
                                                      血色戰斧
動感達人
                               成島亮
                                             卍天之痕卍
               肛門吹雪
                               Kenny仔小糖兒
         嘟嘟
                   ↑以上係m群既成員,仲有部份唔記得叫咩名 :p

新增條件:入團之後..1week後要有1000貢獻

天鎖•夜月 發表於 27-10-2008 09:06:50

細佬我琴日開始玩..依家18 lv...
係夜貓一名..只會凌晨4點至朝早10點online..weekend另計..(其實係因為依家係美國讀書)
可以既話想入團 @@"

mix052005 發表於 27-10-2008 09:07:59

我要入 ser4 幾時密得你 同埋點打你個名

135724534202 發表於 27-10-2008 13:16:39

喂喂....你唔記得左我呀...我係6道呀....喊

※靈龍※ 發表於 27-10-2008 16:52:29

本團會招d女仔先(太多男仔會失平衡- -無女先再另作打算- -)

破曉 發表於 27-10-2008 22:21:13

未加我囉......................雨宮

天鎖•夜月 發表於 28-10-2008 05:08:21

咁算啦..我入其他團好了...thx~

※靈龍※ 發表於 28-10-2008 07:04:14

頂上去先,e+團仲收人ga

※靈龍※ 發表於 28-10-2008 09:59:47

再頂上去,版主呀,del左條友d帖啦- -唔關事又post- -

manng1015 發表於 28-10-2008 20:05:46

32lv鬼謀入唔入得@@?
頁: [1] 2
查看完整版本: 偃月 4ser (冰封領域)...收25lv up人士,誠招玩得吹得既人入