溺愛*小豆 發表於 11-11-2008 21:05:39

星期一至五:早上8:00-8:30
星期六/日:早上7:00-7:30
星期三(更新日):早上7:-7:30
======================
除左件裝再用野修復,0也可以修復

阿南仔 發表於 11-11-2008 21:14:41

我問多2條問題..

1.做特殊任務[幫助杏林藥舖] 做完會有福神架咩....?
   我而家先知/口\........

2.聽日星期3 係唔係將會更新.......因為我睇到其他地方...好似有講...=口=

親愛的玩家您好,11月12日更新的遊戲內容如下,請玩家特別注意:

【新增】裝備介面新增「武將強化」、「武防強化」按鈕。
【新增】節慶巴豆妖領獎通知。
【新增】自動連線功能。
【新增】活動開放入場時,出現活動提醒介面。
【新增】涿郡藥舖的春梅現在會販賣「木頭藥箱」與「柳杉木箱」。
【新增】涿郡廣場的小桃姑娘現在會販賣「習兵帖」與「遣軍書」。
【新增】徐州職業技能導師。
【新增】徐州各種類商人。
【新增】壽春城、下邳城、小沛城。
【新增】幽州小品任務。
【新增】冀州小品任務。
【新增】青州小品任務。
【新增】青州朝廷軍需官任務。
【新增】青州朝廷使者任務。
【新增】徐州朝廷軍需官任務。
【新增】徐州朝廷使者任務。
【新增】副本「黃巾風雲起」。
【調整】部分技能的ICON小圖。
【調整】魯班盒補血時機。
【調整】留名榜計分公式。
【調整】任務「幫助杏林藥舖」獎勵。
【調整】調整封手脈、封足脈為可合擊技能。
【調整】好友組隊增加友好度機制。
【修正】某些動物在使用技能時,動作會消失問題。
【修正】魯班盒使用神行卷軸後,沒有關閉購買物品介面問題。
【修正】玩家名字變表情符號問題。
【修正】富豪榜變動只會出現持平的問題。
【修正】任務從導航路徑錯誤問題。
【修正】部分任務步驟無法刪除問題。
【修正】軍團團徽說明。
【修正】刪除信件順序錯誤問題。
【修正】技能「替身」角色死亡,狀態殘留問題。
【修正】與九陰龍對戰時,滅蒙鳥被其他怪物擋住問題。
【修正】衝裝介面融合物品顯示錯誤問題。
【修正】武將列傳排序錯誤問題。

感謝大家持續給予我們的建議與鼓勵,我們將匯整所有意見,提供大家更完善的遊戲品質,謝謝!

溺愛*小豆 發表於 11-11-2008 21:24:05

-o-每個星期3都有勁多野更新

阿南仔 發表於 11-11-2008 21:28:18

死啦-,-....
我夠竟..玩緊邊個= =
http://hk.chinesegamer.net/ts2/
http://ts2.chinesegamer.net/index.asp

...我玩果時..明明去香港官網 下載+申請遊戲..
但而家我先反現我玩緊tw果個-,-..
岩岩睇更新..見到香港冇..先發現到
...但我又玩偃月ser..又見到你地=o=
...好混亂...夠竟2個網有咩分別= =

溺愛*小豆 發表於 11-11-2008 21:42:48

冇分別-.-只係台灣既網絡同香港既既網絡
台灣既活動香港都冇--

冷血的魔鬼 發表於 12-11-2008 07:43:55

我想問,點加入軍團架@@
有咩條件架A"A

changchunyin 發表於 12-11-2008 10:02:49

D賊居然叫淫賊!!!

akirawoo 發表於 12-11-2008 10:46:03

我想問下
我要係7仔買點數
應該買邊隻點???

jenjen 發表於 12-11-2008 15:57:27

回復 168# 的帖子

my card[]

jenjen 發表於 12-11-2008 15:58:23

我個隊友(武將)果到淨係得3個位第4個位用唔到~~點解會咁o既~?

http://img.blog.163.com/photo/PqfDj-hHO375EKuzzKIxGA==/637540822250658661.jpg
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: 吞食天地II發問區