愛你不愛理 發表於 11-11-2008 01:32:58

長版ser SlamDunK招收團員 20 lv↑ 長on多吹水歡迎入團

長版ser SlamDunK招收團員20 lv ↑..!!歡迎大家入本團!!! 男女都可以入團.!!多點團頻說話...
如要入團係到留低名or入game比信我=]   Nc wG wi <<<這3個ac其中一個!!
本人通常玩分流10!!有興趣入團既搵我吧!!
希望加入本團的人多做團任=]""
如要捉武將可平@@!!
如團員貢獻度2千,,可獲發職位!!

入團的 請留低 吞食 名同埋玩分流幾方便我搵到你地!!!!!!!!1

金牛座的人 發表於 11-11-2008 01:43:20

我入我入...超中意男兒當入樽..so中意個名

愛你不愛理 發表於 11-11-2008 02:28:04

原帖由 金牛座的人 於 11-11-2008 01:43 發表 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我入我入...超中意男兒當入樽..so中意個名
留低你個or入分流10 密我=]

hinhin 發表於 11-11-2008 18:01:50

我又入14lv...可以加我msn:ho-chik-hin@hotmail.com
你叫咩名加我軒少〞入10頻加我

愛你不愛理 發表於 11-11-2008 19:14:49

#4,,你依家on緊???我係分流10加你唔到--""不如你加我wi wG Nc <<是但一個

hinhin 發表於 11-11-2008 19:18:12

我e加去10頻搵你...

雞_KIT 發表於 11-11-2008 19:31:37

我得16lv..=[
豪杰

id:呀雞

愛你不愛理 發表於 11-11-2008 19:32:32

我長期係分流10玩,,所以要入團搵我係分流10密我or比信我!!!或係到留低名=]

sunsun222 發表於 15-11-2008 13:37:47

我叫sunsun    add我阿@_@

愛你不愛理 發表於 15-11-2008 18:46:39

原帖由 sunsun222 於 15-11-2008 13:37 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我叫sunsun    add我阿@_@

搵唔到你==
頁: [1] 2
查看完整版本: 長版ser SlamDunK招收團員 20 lv↑ 長on多吹水歡迎入團