Y1610129 發表於 3-7-2009 11:01:53

如果你激嬲左你一個鐘意既女仔.可以點做???

尋日佢係我個銀包發現左一張佢自己自拍已影得唔靚既相..佢就踢左我幾下.之後司爛左...仲話嬲.我可以點做-0- help...

いかるが 發表於 3-7-2009 11:58:08

你都係想時時刻刻見住佢!!

其實樣都唔係好重要姐 ,

只要係大家相愛~

wwwing 發表於 3-7-2009 12:15:49

單戀的吧?
認錯lo^^
無野可以做~~

~緋月ㄨ 發表於 3-7-2009 12:37:39

如果你覺得佢都中意你..就趁呢個機會同佢表白
唔係既..未話純粹玩下..氹返佢啦

=生無可戀)- 發表於 3-7-2009 14:23:05

咁搞笑...
見到你個銀包入面有佢張相..
仲整爛左..踢你幾下=v=''
平時你地玩得多唔多先..
約佢出街睇戲啦..
你話:我知錯了><其實我好中意你..我先咁做炸..

Y1610129 發表於 3-7-2009 14:52:19

我有認錯嫁.仲有氹返佢..佢就笑笑口話你咁就得嫁喇^^

Y1610129 發表於 3-7-2009 15:01:43

之後返去sd sms係咁認錯.....佢都冇應到我. - -

=生無可戀)- 發表於 3-7-2009 15:57:37

之後返去sd sms係咁認錯.....佢都冇應到我. - -
Y1610129 發表於 3-7-2009 15:01 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
可能唔得閒呢..
樓主..點解你唔向佢表白呢xd

Y1610129 發表於 3-7-2009 20:27:13

到呢家佢都冇應返我- - 我都鐘意左佢幾個月..我仲叫我幾個FD..試探口風..點知.個結果係︰太FD.好似唔係咁好...姐係點=0= ...之前我地去左學校個雲南交流團..有時去D景點影相..一有機會佢都會叫我2個人影.. = = 會唔會呢D行為只係FD..定係我諗多左.以為佢都係鐘意我呢...有時都睇到佢有望下我..我就扮睇唔到= = 諗左好多野呀我- - 諗多左- - ??   SO到呢家都冇表白- - 加上朋友壓力..話我同佢冇咩可能...

=生無可戀)- 發表於 3-7-2009 20:44:05

到呢家佢都冇應返我- - 我都鐘意左佢幾個月..我仲叫我幾個FD..試探口風..點知.個結果係︰太FD.好似唔係咁好...姐係點=0= ...之前我地去左學校個雲南交流團..有時去D景點影相..一有機會佢都會叫我2個人影.. = = 會唔 ...
Y1610129 發表於 3-7-2009 20:27 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
你要對自己有信心..
機會系自己掌握..
頁: [1] 2
查看完整版本: 如果你激嬲左你一個鐘意既女仔.可以點做???