┼明月新星↗ 發表於 29-7-2009 07:25:27

琴日講完分手...之後佢話心軟..1齊番...點知....

琴日講完分手...之後佢話心軟..1齊番...點知....

到左今日都仲好地地.. 但係夜晚我同佢msn.. 無乜話題...(第1次咁樣...)

之後我又話唔開心果d... 跟住凌晨1點幾叫佢打比我...平時佢都會打架...

但今晚唔打... sms話「係呢度傾吧~」...就咁幾隻字..之後我訓著左.. 無回佢..

平時佢都仲會sd話:「老公訓著左?」... 但今晚都冇..

我朝早起身上佢xg... 佢加多左幾隻字...話:「唔通我唔岩拍拖?」... 唉=__=

唔通真係要分開= =?我唔無左呢段感情....

究竟有冇人可以幫我分析

ps. 陣間我會同佢1齊番工
番工之前應該都會行下街. 1陣就會見到面

冰月~ 發表於 29-7-2009 07:41:23

我唔可以無左呢段感情....
先把腦袋清晰地思想究竟犯了什麼錯誤

┼明月新星↗ 發表於 29-7-2009 09:24:53

我就係唔知咩事....
我琴晚仲同佢講話老婆做咩msn咁少野同我講
仲話佢變左但佢話冇

唉~___~

p0840033 發表於 29-7-2009 10:32:04

咁你都要講   佢點解要同你分手先

=生無可戀)- 發表於 29-7-2009 14:43:31

你要問清楚佢..
佢又同你講完分手..之後又心軟..
姐系唔多捨得你''
你有冇諗過出左咩問題呢?"
佢可能覺得自己唔適合''拍拖''?"
可能佢對你有小小'''淡'''掛...

綠茶乂俊 發表於 29-7-2009 19:19:35

無言的親親親 侵襲我心
仍寧願親口講你累得很
如除我以外在你心
還多出一個人 你瞞住我
我亦瞞住我太合襯 ....................

p445hkk20001 發表於 29-7-2009 21:18:28

我個人 覺得 可能她 也未能分清自己的想法,畢竟也是分手的第一天

笨.影__]] 發表於 29-7-2009 21:47:25

看不到重點- -''
幫不到你分析._.''

無名方士 發表於 29-7-2009 22:39:43

講真,分開再復合,我自己覺得只係欠缺"所謂某些野"但係你自己唔會講得出XD。

復合機會的確好小,除非前者雙方都冇諗清楚掛。

獨行 發表於 29-7-2009 23:50:11

其實2個人分開了,心中的感情一定也會淡了,即是再怎樣復合也只是徒勞無功,她會跟你復合,憑的不是愛情,只是一直而來的感情罷了。而且人的心態很微妙,假如她對你的感覺已經淡了在分開後便會想找另一段新的感情或者是想過一段寧靜的生活,當然以上只是個人猜想,未能作準
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 琴日講完分手...之後佢話心軟..1齊番...點知....