nelson_510 發表於 4-8-2009 19:13:25

有人鍾意自己女友

有人鍾意左佢...個心好吾舒服...吾知點解佢吾話我知有人鍾意佢.佢d fd又話佢200%愛我,之後其中一個fd比佢同我女友的msn record我,見到佢地叫佢明明..個心好吾舒服,好似佢吾愛我咁..仲要叫人地做明明..又呃住我..點算?

細粒飯 發表於 4-8-2009 19:32:41

事情要攪清楚先 唔好咁快就認定你女友唔愛你
可能佢同個個明明做左好朋友呢 太過急於追問
會有反效果架呢 攪清楚立場先 再慢慢出對策~

p445hkk20001 發表於 4-8-2009 21:01:29

比D 信心 自己 女友

曾阿牛 發表於 4-8-2009 22:52:24

咁樣咪證明你女友夠吸引
你冇要錯 唔好咁自私 佔有慾咁強

p445hkk20001 發表於 5-8-2009 02:29:03

越 懷疑 自己 女友 就令 她越 唔 開心

kelvinkwan 發表於 5-8-2009 09:06:26

換個角度諗,你女友有人鐘意代表佢有吸引力,係好事黎
但係你upgrade下自己仲好,等佢知道你同樣有吸引力,咁女仔個心自不然係你到
ps;唔好對感情太投入,唔係既話你會成日都驚呢樣驚個樣,間唔中試下抽身出黎啦{:14_707:}

nelson_510 發表於 5-8-2009 12:04:20

抽身到我都想抽..不過講開,我做左好多次傷害佢的事..佢都同返我一齊..但係今次有個咩都好過我的人追佢..而我又傷佢咁多次,咁講真係女仔都知點揀啦..唉

kelvinkwan 發表於 5-8-2009 13:25:00

要相信女仔中意人係睇感覺,唔係話邊樣好就簡邊樣
你點都有d值得佢鐘意既地方既~咪驚咁多= =

keeken2005 發表於 5-8-2009 15:06:43

自由就係一切,吾好縛著人(當然吾好放得太開吧)

nelson_510 發表於 5-8-2009 19:18:52

可能係因為我愛佢多d的關係..有時嘈到好,話要分開..佢又好似吾緊張咁,次次都要我tum返佢..做男人真慘..
講真..我比吾到信心佢..大家係點比信心女友,分享下啦
頁: [1] 2
查看完整版本: 有人鍾意自己女友