咖啡 發表於 14-8-2009 01:43:18

雖然唔係我問題

我有個男仔FD識左七年 , 最近兩年前佢識到一個女仔,交往左一年左右
咁我同埋朋友約埋一齊出去見見面,聚會啦
點知我同班朋友都覺得果個女仔有D問題!!

陪個女仔傾電話,電話費過千(兩三個月就有次過千,平時都要六七百)
打波打左唔夠十五分鐘,接到女仔電話由 上水仆到去香港仔搵個女仔 (間唔中幾次)
無論咩時候出街,都係男方出錢AA制都唔肯
出街無論重輕都係男仔拎
女仔好鍾意講笑話,不過真係爛得過份,,

前幾日我叫女仔唔好再玩我朋友
個女仔同我朋友講,我想拆散佢地

我仲被個朋友用一堆粗口鬧

完全唔知係咩事,為朋友好
結果換來一堆粗口
七年朋友感情都唔夠一年既男女朋友愛情重要

搞到我宜家對佢地兩人真係唔知可以再做D咩...

→delay← 發表於 14-8-2009 01:45:55

你朋友唔明你一片苦心姐....
到頭來佢知道比人玩都而經太遲了...
最起碼呢個係一個開始...比佢自己諗下啦-3-

devilchung 發表於 14-8-2009 16:26:48

樓主..某程度上..我覺得呢條仔最多只能送佢一句..
自作賤不可活..不過..佢鐘意就得..
同埋..講真..唔係個個拍拖都係會行aa制的

咖啡 發表於 14-8-2009 16:40:23

樓主..某程度上..我覺得呢條仔最多只能送佢一句..
自作賤不可活..不過..佢鐘意就得..
同埋..講真..唔係個個拍拖都係會行aa制的
devilchung 發表於 2009-8-14 16:26 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

最心傷係七年朋友感情都唔及一年男女感情重要

tommy416 發表於 14-8-2009 23:08:25

可能個女仔好吸引佢呢.. 你唔可以怪哂你個朋友..
當局者迷 ~_~ 旁觀者清 而旁觀者 正是你

Anth0ny:) 發表於 15-8-2009 19:45:13

樓主,呢d咪叫做港女-口-

咖啡 發表於 15-8-2009 20:09:26

最希望都係朋友可以放棄個女仔

keeken2005 發表於 15-8-2009 21:15:59

往往人就係會被愛情沖紛頭腦...
但當清醒既時候..已經太遲...

小廷廷 發表於 16-8-2009 03:18:31

往往人就係會被愛情沖紛頭腦...
但當清醒既時候..已經太遲...
keeken2005 發表於 15-8-2009 21:15 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
十分認同 這是人的性格@_@
就算你同佢10年又好百年朋友都好 始終愛情的魔力係難以捉摸
算啦當你個朋友傻唔洗理佢 理尼只會傷自己神

marcoyung 發表於 17-8-2009 02:13:06

好聽叫關心朋友,唔好聽咪叫多事囉。
頁: [1] 2
查看完整版本: 雖然唔係我問題