小.叮.叮 發表於 27-8-2009 14:07:34

完了吧...我一定要堅強...唔可以喊嫁......

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3718730&highlight=

呢d係我之前同佢所發生ge...

但係所有野都完結了......

分手果陣都只係留低左一句"我鍾意你...但係我諗我真係冇時間拍拖"^^

我仲可以點......?

我e經係咁叫自己唔好唔開心...要笑

睇好多搞笑野...搞笑歌...

我一定要堅強...唔可以喊嫁......"

但係.....我真係好掛住佢......

好傻嗎? 值得嗎?

不過我係到諗...

如果我等佢...值唔值呢......?

等佢2年...

因為佢今年f.6可能真係冇時間呢......

你地覺得點......?

=生無可戀)- 發表於 27-8-2009 16:53:29

不是吧..
你之前病左..你前男友冇打過比你又冇sms比你..
一齊既..我相信5會一齊好耐囉..
因為你每一次搵佢..佢都好似5得閒咁..
打機心中..比你呢個女友更重要嗎!!!!
到左E+你2個分開左!?"
你反而5捨得你前男友..咁你前男友有冇5捨得你呢!?

臭魚 發表於 27-8-2009 17:34:11

我覺得對自己講唔好唔開心,唔好喊個D唔叫堅強
有時都要放鬆下嫁

我覺得你冇咩必要等佢,
不如係依個時間搵個第2個仲好

小.叮.叮 發表於 27-8-2009 18:20:22

2# =生無可戀)-

佢冇.....
可能對於佢黎講我只係一個可有可冇ge女朋友......

小.叮.叮 發表於 27-8-2009 18:21:03

3# 臭魚
我e加唔想搵第2個住啦......
太hurt..........

[S]【YU】 發表於 27-8-2009 18:24:54

照咁睇,你o係佢心目中唔算係女朋友,頂多係女性朋友.
其實如果彼此之間真係有情感連繫住,何必要天天相對.
無時間拍拖絕對唔成分手既理由,老實講,中六先係最得閒.
放手啦,唔值得愛一個唔愛惜你既人.

韓信 發表於 27-8-2009 19:37:24

叫佢死開= =
我夠升中6 但係我仲想搵個女朋友仔喎 不過我唔同意中6最得閒呢個講法
始終拎aabb係要擺d時間
其實呢d野好睇時間管理~你有心拎時間出黎一定得嫁
如果佢放棄愛情 而讀書既話 我覺得呢d人好冷血
而且我覺得 佢用讀書 黎做藉口好可恥
鐘意一個人係唔介意佢有幾多時間陪自己
只係係交往果一刻過得充實開心就夠

=生無可戀)- 發表於 27-8-2009 20:04:52

2# =生無可戀)-

佢冇.....
可能對於佢黎講我只係一個可有可冇ge女朋友......
小.叮.叮 發表於 27-8-2009 18:20 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
咩叫可有可冇既女朋友姐..
同得你一齊..就認定你系佢既女友啦..

Bow0.0 發表於 27-8-2009 20:05:39

時間真係可以沖淡好多野`
如果真係想喊,有時大喊一場都係唔錯嫁..
因為喊玩之后真係會好啲(我覺得咋= =`)
等同唔等,如果佢唔鍾意你既,等都係無意思`
我見到你話病左個幾日佢都無搵過你,呢層就...`
其實曾經擁有就足夠啦,話唔定下一次仲會比呢次好呢 =]

小.叮.叮 發表於 27-8-2009 23:27:02

8# =生無可戀)-
佢有應ge......
但係佢d fd比我重要幾百萬倍~
頁: [1] 2
查看完整版本: 完了吧...我一定要堅強...唔可以喊嫁......