阿媽大減價 發表於 19-4-2010 18:54:00

反應好冷淡...好難受.

我而家中意我果班既一個女仔,本來冇乜事,
行過hi一聲,得閒傾下計咁

唔知由幾時開始,路過好似唔識咁..我見到佢我自己都唔知點做好
好似由識變到唔識咁樣,近期我都得閒搵佢講下野

我講一句就佢答一句之後都唔會再多講野,有時仲好似趕住走咁,答完就走左
其實將來點樣我都唔奢望,我只望可以同佢好好傾下計就好了.我其實別冇他求,望有機會互相了解一下

我本身又細膽,我真係唔知點做好,我近期已經成日都開口叫佢la

唉...我真係唔知點算,一諗到佢d反應...我真係希望我從來都冇識過佢.

95143283 發表於 19-4-2010 21:17:56

回復 1# 阿媽大減價

我衣家都係 你D性格好似我
我以前同一個女仔好fd
不過最近起冷淡...
你所諗又好似我....

要主動起話題la
一係搞佢....頭髮
搞下
搞下
佢會彩番你(!!!!:佢可能會抦你

成仔∼* 發表於 20-4-2010 04:19:55

你d咁既反應= =係人都睇得出你鐘意佢既...你米玩完= ="

陳成 發表於 20-4-2010 20:30:09

同道中人....
我都係到解答馳呢個難題.....
不過最緊要都係自己要夠主動先得.....

陳成 發表於 20-4-2010 20:30:28

同道中人....
我都係到解答馳呢個難題.....
不過最緊要都係自己要夠主動先得.....

p445hkk20001 發表於 20-4-2010 21:16:18

好難解答...
佢咁樣 可能有好多原理

acv1143050 發表於 21-4-2010 13:07:39

可能係佢發生左d事or鍾意左人,你可以係呢方面查下,至於解決方法就係唔好再同佢講野一排,or破斧沉周係咁撩佢講野撩到佢煩之後就自然會罵你,跟住你就唔好再理佢,過一排佢可能會因為習慣or心理上撩番你講野,亦都可能就此了結。

陳成 發表於 21-4-2010 17:22:29

之前同佢都好好地既 但突然之間呢一排佢都唔理我 到而家佢都無同我講過一句說話.....唔通可能做錯左野?

可以用這一句解答樓主既現況:沉默是我們最近唯一的話題

我自己都係到搵緊答案.....樓主試下主動同佢傾下計 問下佢點解唔理我吧....

愛的忠告 發表於 2-5-2010 02:04:46

答案?其實這些問題根本就不用煩惱,你應該問問那個女孩近來是不是忙著甚麼?又或者是直接一點去問她為什麼最近都不理睬我?這樣,你說你膽小,膽小不是問題,如果你就因為膽小而永遠不和她說話的話,隨便你吧。

sum_pig 發表於 2-5-2010 08:51:40

那麼像我的....
頁: [1] 2
查看完整版本: 反應好冷淡...好難受.