ivanlam1997 發表於 19-4-2010 22:21:25

DELDELDELDELDELDEL

DELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDELDEL

成仔∼* 發表於 20-4-2010 04:18:24

又係一d亂吹既說話~等到未來畢業= =唔夠兩年米媾第二個~肯定!

ivanlam1997 發表於 20-4-2010 14:17:57

回復 2# 成仔∼*
都唔係我黎=.=
都話我祰fd囉-.-

小.丁.丁 發表於 21-4-2010 18:46:29

2個真心相愛既人
但係唔可以係埋一齊
係一件好可惜既事黎......

曈夢ㄨ瞬〃 發表於 22-4-2010 23:05:06

又係一d亂吹既說話~等到未來畢業= =唔夠兩年米媾第二個~肯定!
成仔∼* 發表於 20-4-2010 04:18 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

可能個個都覺得 但事實 真係有人等緊
雖然我都吾系等得耐 但都就快1年了
個心真系得佢一個 可能樓主既fd又有可能做到呢
你真心愛佢既 戈幾年時間 長極你都覺得值得!!

法伊 發表於 25-4-2010 00:28:12

可能個個都覺得 但事實 真係有人等緊
雖然我都吾系等得耐 但都就快1年了
個心真系得佢一個 可能樓主既fd ...
曈夢ㄨ瞬〃 發表於 22-4-2010 23:05 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

等人我都試過,但當你等佢既時候,佢又係唔係只係一心諗住你呢?因為我覺得2個人係埋一齊,唔係話一方面個心只得佢一個就得,始終2個人唔燧一齊,總會有其他人會令佢動搖- -

p445hkk20001 發表於 25-4-2010 03:21:31

你地所講既等 係等佢同男友分手?
我經驗係 等黎等去 都未分手

曈夢ㄨ瞬〃 發表於 26-4-2010 13:35:44

吾係..我既等係等佢讀完中學
因為依家拍拖我同佢都驚影響到佢既成績

__.尾曲|梓 發表於 27-4-2010 03:47:49

又系呢d甘既說話-.-
听過幾十萬次,
吾可信:)
最後嘈大交對大家淡左咪又系要分開`

愛的忠告 發表於 2-5-2010 01:50:18

這樣的事情,大部份都維持不了,但當然,有極少數的戀人真的可以等待這麼長的時間,至於這對戀人的事我沒甚麼意見,只是我想大家清楚,不是每對戀人都是假情假意的。
頁: [1]
查看完整版本: DELDELDELDELDELDEL