黑夜舞魂 發表於 1-8-2011 13:28:58

[ RC語音 ] 音樂討論@樂古Nakuz 已誕生!

爲了讓會員的交流可以比文字交流更立體,
所以本人設立了一個專為此版而設的RC語音頻道,
歡迎會員進內聊天和演奏樂器

RC ID: 2402319

頻道名稱: 音樂討論@樂古Nakuz

群創建者: ★AMaZeKzl黑夜舞魂♥×°'' (本人)

群管理員: ★AMaZeKzl黑夜舞魂♥×°'' , 傑 (幻。夙)

申請會員時講自己樂古id. 版主就會批核.

-----------------------------------------------------------------
download seed:

版本會自己更新唔洗擔心

-----------------------------------------------------------------

sy948469 發表於 1-8-2011 13:30:42

請問應該怎稱呼你呢..因為你的名字是一串很長的英文, 我都不知怎樣稱呼你才好...

黑夜舞魂 發表於 1-8-2011 17:29:03

回復 2# sy948469

我兩年前開ac既時候唔知道用戶名可以打中文, 所以咪打左串咁長既英文..我試下向管理員申請改一個較簡便既名稱啦..

qwaszx1987 發表於 1-8-2011 17:32:59

系啊!我都覺得版主你個名好難記...

黑夜舞魂 發表於 1-8-2011 17:34:57

回復 4# qwaszx1987

申請中,有待管理員批核..

你有興趣加入這個交流空間嘛?

cyrileung 發表於 1-8-2011 19:00:11

我記不到見習版主的名字啊!!

新手勿電 發表於 1-8-2011 19:28:51

版主個名係中文就好易記

雖然叫聲 翔哥 is ok -_-

kissopen222 發表於 1-8-2011 19:29:45

申請做音樂討論@樂古Nakuz會員=]
(題外話:版主 你的名稱 真係有點難記:dizzy:)

oscartsecn 發表於 1-8-2011 20:07:46

我叫Nooble.

黑夜舞魂 發表於 1-8-2011 21:13:56

回復 9# oscartsecn

加左你;]
頁: [1] 2
查看完整版本: [ RC語音 ] 音樂討論@樂古Nakuz 已誕生!