.小偉仔.^=^ 發表於 29-3-2013 16:39:26

再戰江湖,強戰回歸永恆冒險

非常感謝一位樂古會員轉POST 一條LINK 令很多人可以知道身份證號碼真的非常好運及時知道這個天大喜訊XD 因為現在已失效

開開心心迎接蕾4轉+新地圖

感謝各界人士的支持及鼓勵XD

小媽女 發表於 29-3-2013 16:50:34

樓主 你的情況 只能說無言,我只能表示致最深切的慰問
樓主一路好走啊!!!!!如果GC 能夠交易物品,我希望你把女角門都交給我照顧XD

紫靈乂 發表於 29-3-2013 17:05:11

我好明白你既心情T^T

我既情況同你一樣....

疾風乂軒 發表於 29-3-2013 17:52:48

好彩我傷得早 我好似S3開始玩 果陣仲用緊gash 無玩半年返到黎 合拼 個轉移都過哂期
我印象個帳只係買左火狼前幾個月竟然係魔珠寵形式出現
果陣好似卡查城已經係好後既副本 差唔多日日都玩全日 都唔記得自己升左D咩~,~
我狂上官網搵下有無補救方法 最後我只好接受現實 我就整左個beanfun!帳玩到而家:victory:

.小偉仔.^=^ 發表於 29-3-2013 19:20:35

放下鍵盤,脫離「網」海

davidync 發表於 29-3-2013 21:12:33

比起巨商,GC真係好到喊

oo00 發表於 30-3-2013 12:59:28

真係麻煩...佢強制幫我地升咪算lo...我記得我5~6年前開始玩,果陣見佢要打咁多個人資料,除左email係真之外全部亂填...玩到佢同台ser合併完之後就同d fd轉game,係1個月前我先再玩返,用左1個鐘時間撞返隻game個ac,用左2日時間先撞得返個gash ac,仲買左次點....可惜就係個身份證撞唔番,無得升beanfun!...睇泥都係要放棄了.............咁多年前亂打ge野,今時今日點叫我撞返出泥...

一碌木 發表於 30-3-2013 14:14:19

http://www.gamania.com.hk/gersang/announce_details.asp?guid=928&year=2013
仲有機會搏一搏

oo00 發表於 30-3-2013 16:58:37

唔啦...買多張點之後仲要拎身份證去佢到搞,我打機就係唔想用真身份證先亂打....

zzz3560 發表於 30-3-2013 22:40:51

樓主你可以去https://www.gamania.com.hk/

入去你想升級嘅帳號度
禁進階認證改身分證號碼 之後就用你改左嘅身分證號碼去進行升級

我自己都係用E個方法,
希望可以幫到你:)
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 再戰江湖,強戰回歸永恆冒險