c30033124 發表於 6-7-2014 16:21:46

入唔到game呀

http://i1157.photobucket.com/albums/p590/c30033124/csofail_zps679ccf80.png次次去到6個都就彈左出黎,之後上面寫住失敗!!今日down黎玩個陣仲玩到 之後彈左一次就玩唔到鳥

yoyo8013 發表於 6-7-2014 16:23:30

你重玩定咩先?我都出現咁樣,不過3點拎完a解就係咁,之後更新唔到條線

c30033124 發表於 6-7-2014 16:27:17

回復 2# yoyo8013

加一 攞左20個a解 之後就gg了(一年冇玩,重玩

yoyo8013 發表於 6-7-2014 16:30:34

回復 3# c30033124

我同你都一樣呀,我有分機都試埋都係唔得,更新唔到條線,防毒軟件都檢查左安全,但cso條更新線唔得,我有fd玩到,不過唔知係咪部份玩家受影響    我怕d a解倒過水,橘子客服唔知今日係咪休息(公眾假期)想打去,怕冇人接聽=.=

c30033124 發表於 6-7-2014 16:32:09

回復 4# yoyo8013

D A解會消失!?:L

yoyo8013 發表於 6-7-2014 16:36:07

回復 5# c30033124

怕佢晚上12點前,都係咁,就GG,我岩岩睇巴哈好多台灣人都話更新唔到條線,而家都唔知有冇人打去問-.-

c30033124 發表於 6-7-2014 16:38:25

回復 6# yoyo8013

唉@@我岩岩先老手回歸 想玩都冇得玩 cry out

yoyo8013 發表於 6-7-2014 16:44:01

係cso D質素極差,送解碼又唔分批送

c30033124 發表於 6-7-2014 16:48:47

回復 8# yoyo8013

我入到了 仲中左1個金5銀 金係一支散彈

隠青 發表於 6-7-2014 16:48:51

以為只係我係咁,原來個個都係咁,我估佢係禁多帳攞a解,因我第一個帳攞完第二個帳就入唔到
頁: [1] 2
查看完整版本: 入唔到game呀