樂古Nakuz

標題: 想同自已中2既女仔傾電話要點做好呢?? [打印本頁]

作者: 逆仔    時間: 1-3-2008 00:14
標題: 想同自已中2既女仔傾電話要點做好呢??
我想同我中2個女仔傾電話,但係我唔知第一句講咩好囉><
我之前1次都冇打比佢架
唔知大家有冇d意見呢!
我係從來冇同女仔傾電話既經驗架
作者: oph    時間: 1-3-2008 12:24
第一句當然係say hi啦= =
作者: 逆仔    時間: 2-3-2008 02:13
hi之後講咩wo=-=
作者: 08320832    時間: 2-3-2008 13:51
標題: 回復 3# 的帖子
問佢做緊咩
或者傾下今日發生左d咩趣事
傾到咁上下  可以講下自己既事
或者問下佢d野 唔好問得咁私穩
之後咪話悶  可唔可以打比佢傾
你同佢熟唔熟  唔太熟既
覺得2個人尷尬 搵埋一條友 3個傾下
作者: 無名方士    時間: 5-3-2008 23:05
小弟建議樓主去戀愛經歷既{戀愛問題}果到問比較好

果邊d人應該可以俾到d意見你

作者: 自問    時間: 6-3-2008 14:23
咪打去同佢講下學校既生活先~再慢慢入手
作者: kaiandme    時間: 6-3-2008 18:05
[[mg_1_61]]  唔知講咩..咁咪唔好講囉-.-''
其實你直接約佢出街睇下戲仲好..
你出街實有話題講既
至於點約佢出街..首先打電話問佢得唔得閑先啦/電話講唔出回可以..msn
如果佢同你出街..即係對你有好感啦...咁咪上囉~
唔好既話..都無辦法
(不過!!唔好咁急-.-''呢d野慢慢泥 ~ 可能會嚇親佢 如果你同佢熟既話應該唔會驚)
作者: 無名方士    時間: 6-3-2008 23:23
如果樓主你怕既話~可以叫你d朋友陪你一齊出去或者叫佢d fd
作者: 逆仔    時間: 7-3-2008 01:01
唔該哂大家的意見=]
作者: 無名方士    時間: 7-3-2008 17:16
其實樓主去戀愛經歷問人會比較好
作者: 巨人魔    時間: 8-3-2008 14:14
我就會扮問功課,順勢打開話題聊天
作者: ﹂小楓﹁    時間: 9-3-2008 15:39
你話:好悶Ah...一齊傾下計(第一句)
再唔係未搵朋友一齊囉-___-"
作者: 巨商火十水    時間: 26-3-2008 08:12
作者: 無名方士    時間: 26-3-2008 11:49
鍾意一位女仔好難當係朋友咁傾計.呢點我都明白
作者: honghonghi999    時間: 4-4-2008 02:11
大擔D 同佢講....用MSN 問佢受唔受溝

我之前都是過。。。但食檬MO =_=
作者: adamsteve    時間: 4-4-2008 23:11
原帖由 無名方士 於 7-3-2008 17:16 發表
其實樓主去戀愛經歷問人會比較好

我直頭覺得佢貼錯佢喎 扣佢分啦
擺明去戀愛版啦

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2