樂古Nakuz

標題: 無朋友 [打印本頁]

作者: icc800822    時間: 10-6-2008 16:49
標題: 無朋友
發覺身邊的朋友原來只係利用你,日子過後就唔識你.有D原來好憎你,只係扮FD,什至起背後經常中傷你.也有些可能只是嫉妒你,恨不得害你的.
可惜,果D朋友往往很受歡迎,無論老師同學都好鐘意佢地,佢地的影響力什麼可以令你身邊的朋力討厭你,只係你一個知道他們的衰野,有苦自己知,要點做??
起E刻數到一個值得信賴的朋友也沒有,又可以點做?
當你知道還有2年多的相處時間,又可以點??

作者: MiChing    時間: 10-6-2008 16:51
標題: 回復 樓主 的帖子
依你咁講,果d好明就係小圈子啦...
你可以加入佢地,亦都可以自組新勢力 (汗
作者: ]]yin~[賢    時間: 10-6-2008 17:01
我覺得只要平時多野講(唔要廢話)幽默d就自然多fd
作者: denny20011325    時間: 10-6-2008 17:03
我都冇曬朋友了  因為我銀包就是我的好朋友  他不見了~"~..
作者: ]]yin~[賢    時間: 10-6-2008 17:40
標題: 回復 4# 的帖子
睇黎依件事對你打擊好大[[onion_27]]
作者: oph    時間: 10-6-2008 22:31
人就係咁- -
出到黎搵食
大把e d人
作者: denny20011325    時間: 14-6-2008 07:12
人心難測 呢個世界真係咩人都有    埃~~~~~ 耶穌 打救我吧[[yoyo_146]]
作者: zero仔    時間: 15-6-2008 11:48
算啦
涯埋佢啦
如果得既
轉校吧
重新黎過
作者: denny20011325    時間: 16-6-2008 08:45
原帖由 zero仔 於 15-6-2008 03:48 發表
算啦
涯埋佢啦
如果得既
轉校吧
重新黎過

你講到好似好易咁-,-"
作者: worldwin168    時間: 16-6-2008 14:28
標題: 美容?早?消除、成就永?留在人?
??者必????孕育、出生、生?、?展、成熟???程,只有??????程,??者才能??成企?家

支持?主!!

?性?名:

网站建?建网站网站制作网站????主机
作者: zero仔    時間: 16-6-2008 17:37
標題: 回復 9# 的帖子
講就係咁講-.-
做之前要深思熟慮囧
作者: denny20011325    時間: 19-6-2008 12:13
原帖由 MiChing 於 10-6-2008 08:51 發表
依你咁講,果d好明就係小圈子啦...
你可以加入佢地,亦都可以自組新勢力 (汗

新勢力  加什sn 神手軍吧  教你打信長@v@
作者: 我要咀咀    時間: 20-6-2008 01:07
這個世界用錢來很量吧!!!!(汗"- -
作者: [S]fok01    時間: 20-6-2008 02:15
開學最緊要係群埋一D FD到 最重要係打好關係[[yoyo_046]]
作者: jy2762014    時間: 20-6-2008 06:51
又唔洗轉校咁慘,其實唔一定要係學校有朋友嫁麻,出去教會識下朋友羅,平時係學校,多d搵社工輔導下你! 而且唔一定要識班上既人做朋友,可以去其它班識朋友,或者搵番你以前初中既最好朋友羅,我唔信你呢一世里面,一個真正既好朋友都冇掛! 搵番下以前既FD!同佢地傾下計,玩下中好啦!好過同你E加既所謂朋友玩啦!
作者: denny20011325    時間: 20-6-2008 21:34
所以我番工番學 同人地既關係都好正-3-" 有咩事都唔洗驚
作者: pitygigi    時間: 18-7-2008 18:52
咁樣既人 就唔算係朋友啦!!
朋友唔應該黎利用GA嗎= =....

你最多咪去識下其他同學仔做朋友LO=3=!!
作者: 海膽☆君    時間: 18-7-2008 18:58
改變自己一定易過改變人家
問人家為何遠離你
倒不如問問自己有什
作者: water246855    時間: 23-7-2008 10:31
不用理佢地 佢地打你 你先反擊 打到佢地廢紙咁 佢地用計害你 佢做初一 你味做佢十五
無朋友 味無朋友 到你工作時 自然會有朋友
[[bao_45]]
作者: Jasonchun    時間: 26-7-2008 11:58
自己一個咪自己囉
我就唔信成世流流長搵唔到D真正的fd
咪唔好搵佢地做fd囉

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2