樂古Nakuz

標題: Nurien (3D 大型休閒社交遊戲) [打印本頁]

作者: 小雲    時間: 13-2-2009 01:15
標題: Nurien (3D 大型休閒社交遊戲)

--------------------------這是分隔線--------------------------
遊戲名稱: Nurien
測試會員名稱: 風之雲
官網: http://www.nurien.com/service/main/main.nrn
遊戲類型: 3D 大型休閒社交遊戲
遊戲封測/公測/正式營運中?  公測
星評:★★★★★
電腦配備要求:
[attach]290792[/attach]
遊戲截圖:
由於太多東西需要介紹
遊戲圖片會放在下面

對此遊戲的感想/經驗:
1.獨特之處
我曾經玩過 勁舞團 勁舞團2 熱舞 Djmax 勁樂團 GP 唯舞獨尊 第五大街.等音樂遊戲
對音樂遊戲已很熟識
但是這隻音樂遊戲,有別於其他音樂遊戲
這已有獨特之處,所以已給了1星在這項
2.遊戲內容強大
這遊戲不只有音樂遊戲,現在只是公測,MStar 只是裡面四份之一
這麼好玩MStar已對其他著名音樂遊戲,響出警號
還有韓國官方沒有對這遊戲作出什麼重大宣傳
這已代表官方著重開發所有版本,讓公測版本完滿後,才推出正式版
這表示,MStar 只是首先公測推出,給大家試玩,
已經讓不少內地玩家,海外玩家著迷。
這已表示還有的《Runway》和《Quiz Star》
會令Nurien 變成一個強大的虛礙社區?
我認為未來一年內這遊戲還可以更進一步。
3.畫面細緻
結合了Unreal 3引擎和NVIDA次世代物理技術,
可以表現出複雜的物理運算結果,
如長裙飄動、隨肢體自然擺動的袖口等細部效果,
角色的肢體流暢度和畫面呈現的真實度,
絕對一流。
--------------------------這是分隔線--------------------------

目錄
2樓:更新內容
3樓:注冊教學 & 下載地址
4樓:創建角色
5樓:遊戲設置 & 遊戲菜單
6樓:個人信息 & 動作表情
7樓:裝扮自己 & 裝扮房間

8樓:商城
9樓:遊戲畫面

◐ 2月 12日 Nurien 更新內容 ◐

■ 增加

★ Mstar
1.這次更新收錄19首歌曲。
普通模式更新歌曲
슈퍼주니어 - U(Power Up ver.)  
보아 - Moto  
동방신기 - 오정반합  
소녀시대 - 다시 만난 세계  
보아 - 아틀란티스 소녀  
동방신기 - 허그  
신화 - 으쌰으쌰  
신건,애즈원 - My Girl(두근두근쿵쿵)   
하우스룰즈 - High School Disco(Day)  
소녀시대  - Kissing You
2PM - Only You
비 - Fresh Woman  
케이윌 - Love119  
샤이니 - 아.미.고
카라 - Pretty Girl  
Britney Spears - Circus  
yo - Closer Ne  
Hilary Duff - With Love
Anastacia - I Can Feel You

情侶模式更新歌曲
SS501 - 너를 부르는 노래  
빅뱅 - 붉은 노을  
브라운 아이드 걸스  - My Style  

★ Home

1.情人節活動

重送左件情人節衫

要睇請去9樓

注冊教學

1.進入 https://secure.nurien.com/service/register/generalUserConfirm.nrn
2.打上姓名和身份證
身份證要跟姓名 和該人身份證歲數要大於14
本人提供少量韓國身份證連名供大家使用
[禁止內容已被刪除]

3.下一步,跟據圖示,填上資料
[attach]290791[/attach]

地址方面可以選第2項 即是海外,然後選HongKong
本人測試過可以進入遊戲
電話亂填就可以
但記緊取消打勾sms字眼的功能

4.下一步 看見另一個畫面  如無彈出視窗
5.即再按下一步 即完成注冊帳號

下載地址
http://download.nurien.com/fullclient/nuriensetup.sfx.part1.exe
http://download.nurien.com/fullclient/nuriensetup.sfx.part2.rar
http://download.nurien.com/fullclient/nuriensetup.sfx.part3.rar
http://download.nurien.com/fullclient/nuriensetup.sfx.part4.rar

必需四Part 完整下載

創建角色
這遊戲創建角色
自由度很大
可以創作有特色的角色

下圖作圖解
第一步調整臉部
[attach]290793[/attach]
第二步髮型、髮色、Con顏色
[attach]290794[/attach]
第三步衣著
[attach]290795[/attach]

完成
作者: 小雲    時間: 13-2-2009 01:25

遊戲設置

(轉至巴哈)
[attach]291578[/attach]
[attach]291579[/attach]
[attach]291580[/attach]

遊戲房間設置

[attach]291581[/attach]

一般模式裡的時尚衣著投票系統
[attach]291582[/attach]

如果獲得票數最高者,在遊戲結束後,身上會發出亮光,且會顯示Best Dresser。
遊戲結束後,回到房間,會發現有部分人物下面有豎起大拇指(有投給你的話),那是投票給你的人。

遊戲中,人物ID有顏色變化:

Mstar姓名顏色變化有3種類
☆白色 -> 基本顏色

黃色 -> Best Dresser累積500以上
☆粉紅色 -> Best Dresser累積1000以上
深藍色 -> Best Dresser累積2000以上

星星模式:

[attach]291583[/attach]

01. 當擊中星星Note,在2的那邊會增加一顆。
02. 星星最多可以收集滿5顆。遊戲中也可以使用星星,按下Ctrl恢復血量。
03. 那是HP的血量(藍色),漏接Note它會減少。
 目前回合數是2/9,意思是有9回合,目前第2回合。
04.擊中Note,他會慢慢增加,當滿時,HP+1。
05.在Show Time時,可以釋放星星(增加分數與經驗直)。
 星星在有2人相同數量時,全部會掉落在地上。
 假如星星數甲方釋放5顆,但乙方只有4顆,則星星會全數被甲方吸收(掉落在地上的也會被吸收)。

個人信息

[attach]291584[/attach]

[attach]291585[/attach]

裝扮自己

[attach]291586[/attach]

[attach]291587[/attach]

[attach]291590[/attach]

[attach]291595[/attach]

裝扮房間

[attach]291592[/attach]

[attach]291593[/attach]

[attach]291594[/attach]

商城

[attach]291597[/attach]

[attach]291598[/attach]

遊戲畫面:

新手教學
[attach]290796[/attach]

遊戲等候室

[attach]290959[/attach]

[attach]290960[/attach]

最新情人節活動衫

[attach]290961[/attach]
作者: battlesunx    時間: 13-2-2009 01:47
我唔會支持笨雲的post的!!
喔~~~不小心回覆了~~(笑)
我還在努力下載中.....小雲等我哦= =......
作者: 小雲    時間: 13-2-2009 01:48
我唔會支持笨雲的post的!!
喔~~~不小心回覆了~~(笑)
我還在努力下載中.....小雲等我哦= =......
battlesunx 發表於 13-2-2009 01:47

我要重裝= =可惡既更新檔
作者: cheungemerson    時間: 13-2-2009 14:11
我要重裝= =可惡既更新檔
風之雲 發表於 13-2-2009 01:48

其實個更新有咩問題?

我見有好多人都因為更新而玩唔到
作者: 細銘仔    時間: 13-2-2009 14:29
隻game幾靚 遊戲性到幾強大
可惜我自己對勁舞類既遊戲冇咩太大興趣~
如果n年後有rpg類既畫面可以做到咁靚就好嚕~
到時到應該2020年...zzz
作者: 小雲    時間: 13-2-2009 14:45
其實個更新有咩問題?

我見有好多人都因為更新而玩唔到
cheungemerson 發表於 13-2-2009 14:11

只要更新期間 意外中斷連線 或 停左個程式

係有機會令佢未更新完08/09/10 個檔
就會skip 左個檔...唔更新

之後再按更新 就會發生錯誤

搞到我要重新裝過先得= =又唔出手動更新包

不過而家先公測..應該算係甘

隻game幾靚 遊戲性到幾強大
可惜我自己對勁舞類既遊戲冇咩太大興趣~
如果n年後有rpg類既畫面可以做到咁靚就好嚕~
到時到應該2020年...zzz
細銘仔 發表於 13-2-2009 14:29

用呢個引擎既rpg game 係有既

好似blade & soul 都係類似引擎
作者: 囧囧╳有神    時間: 13-2-2009 17:15
隻game連遊戲畫面都冇
作者: 小雲    時間: 13-2-2009 17:23
隻game連遊戲畫面都冇
囧囧╳有神 發表於 13-2-2009 17:15

請看 目錄 遊戲畫面 在最底

請找我玩 可以加我好友

ID:SiuCloud
作者: 幽草`    時間: 13-2-2009 22:57
推推推推推推小雲豬>_<
叫灑全家玩.IS GOOD`yA
作者: 小雲    時間: 13-2-2009 23:14
推推推推推推小雲豬>_<
叫灑全家玩.IS GOOD`yA
幽草` 發表於 13-2-2009 22:57

多謝 有空叫我玩吧
作者: cheungemerson    時間: 13-2-2009 23:24
係度講一講, 我同Namie盡量會係Mstar 2 頻開房  方便大家搵到
難度多數都係Extreme, 按照各位再盡量調整
如有鎖房, 密碼就係 32123

見到係EmZero 或 NamieSnow開就係

不過如果真係長期冇人我地可能會亂入人地房
作者: 小雲    時間: 13-2-2009 23:42
係度講一講, 我同Namie盡量會係Mstar 2 頻開房  方便大家搵到
難度多數都係Extreme, 按照各位再盡量調整
如有鎖房, 密碼就係 32123

見到係EmZero 或 NamieSnow開就係

不過如果真係長期冇人我地可能會亂入人地房 ...
cheungemerson 發表於 13-2-2009 23:24

還練緊Pro- - EX 未掂
作者: cheungemerson    時間: 14-2-2009 15:40
還練緊Pro- - EX 未掂
風之雲 發表於 13-2-2009 23:42

Pro玩一兩日基本就可以直接跳Extreme

相差唔係好大, 習慣就好
作者: S!U*B    時間: 14-2-2009 19:38
隻game幾靚@@
作者: 小雲    時間: 15-2-2009 03:17
隻game幾靚@@
S!U*B 發表於 14-2-2009 19:38

甘重唔玩XD
作者: S!U*B    時間: 15-2-2009 16:50
>/\<嗚嗚''我好想玩啊
唔制呀>_<我要玩呀
作者: 小雲    時間: 15-2-2009 16:51
>/\_
S!U*B 發表於 15-2-2009 16:50

買張顯卡囉-0-

已更新 所有教學

差商城..
作者: S!U*B    時間: 15-2-2009 16:52
甘重唔玩XD
風之雲 發表於 15/2/2009 03:17

衰佬呀>_<!
你幫我睇下個電腦囉-3-
我都玩唔度哇t_t
作者: 小雲    時間: 15-2-2009 17:01
衰佬呀>_
S!U*B 發表於 15-2-2009 16:52

咪叫你買張500蚊左右顯卡0.0

商城教學部份更新了
作者: may710    時間: 17-2-2009 05:28
6# 風之雲

衣櫃綜合果度   如果你既物品剩餘超過一日   而你又係果個窗口點物品  再點感嘆號
會有框框彈出來  問你係咪將物品賣掉的
so 唔好亂禁= =
作者: cheungemerson    時間: 20-2-2009 14:17

新増遊戲影片, 順便一推!

Prism - M-flo

[youtube]kz41Xv5vbTQ[/youtube]
作者: cheungemerson    時間: 20-2-2009 21:25
係度想展示一下女性服飾 ( 裙 ) 同長頭髮係點飄揚
同埋係歌曲中"Me Against the Music", 開頭係有少量catwalk元素, 想分享畀大家睇

各位男性想叫女性朋友玩, 記得用呢個賣點 !

不過顯然越長既裙就越易"bug", 都唔算完全係一個bug, 但會卡住

Me Against the Music - Britney Spears

[youtube]Wb07xOQpEys[/youtube]

Love Stoned - Justin Timberlake

[youtube]LtjC_BH3hIs[/youtube]

作者: 小雲    時間: 26-2-2009 09:33
係度想展示一下女性服飾 ( 裙 ) 同長頭髮係點飄揚
同埋係歌曲中"Me Against the Music", 開頭係有少量catwalk元素, 想分享畀大家睇

各位男性想叫女性朋友玩, 記得用呢個賣點 !

不過顯然越長既裙就越易"bug", 都唔 ...
cheungemerson 發表於 20-2-2009 21:25

靚wo0.0
作者: may710    時間: 27-2-2009 19:59
靚wo0.0
風之雲 發表於 26-2-2009 09:33

我都唔見小雲你上既
一次都遇你唔到
[[bao_35]]
作者: 小雲    時間: 27-2-2009 20:48
我都唔見小雲你上既
一次都遇你唔到
[]
may710 發表於 27-2-2009 19:59

我採用彈性上線時間 a_a
作者: may710    時間: 28-2-2009 00:38
我採用彈性上線時間 a_a
風之雲 發表於 27-2-2009 20:48

等我全天侯"伏"你先得0.0
作者: 小雲    時間: 28-2-2009 01:44
等我全天侯"伏"你先得0.0
may710 發表於 28-2-2009 00:38

-___-伏我咁衰..有緣可相見
作者: cheungemerson    時間: 28-2-2009 12:44

附上台灣高手Avrill製作的Nurien Mstar宣傳片,非常精心!

這是第四部了 ( Load得有點慢,請耐心等候 )
作者: 000999000    時間: 2-3-2009 19:21
有冇其他下載點??
我dl左1日都未dl完
作者: cheungemerson    時間: 2-3-2009 21:28
有冇其他下載點??
我dl左1日都未dl完
000999000 發表於 2-3-2009 19:21

http://www.nurien.com/service/nguide/clientDownloads.nrn

1 2 3 4 係下載點
作者: [H]德仔    時間: 2-3-2009 23:13
我都想玩 不過試左好多身份證都俾人開左3個ac-.-||
作者: may710    時間: 2-3-2009 23:46
我都想玩 不過試左好多身份證都俾人開左3個ac-.-||
[H]德仔 發表於 2-3-2009 23:13

小雲果度咪有d未開晒架囉
試下吧~
作者: fdxyz101623    時間: 3-3-2009 23:11
好好玩呀....不過都有D難度~.~
作者: may710    時間: 3-3-2009 23:24
如果你一開始就玩extreme就梗係喇
如果你之前有玩過呢類打擊類既音樂game既話
其實一上手玩normal都唔會好難架啫
而且就係有難度先好玩吧+_+
作者: 傻仔大王    時間: 6-3-2009 20:35
推!!!!謝謝^^

我game名是:SnOrLax
作者: may710    時間: 7-3-2009 03:37
推!!!!謝謝^^

我game名是:SnOrLax
傻仔大王 發表於 6-3-2009 20:35

加你好友了~有遇到的一起玩吧[[bao_36]]
作者: hokaho2005    時間: 7-3-2009 09:08
好難睇D字
作者: may710    時間: 7-3-2009 16:53
好難睇D字
hokaho2005 發表於 7-3-2009 09:08

咩字好難睇0.0?[[bao_35]]
作者: 廢物瀛    時間: 7-3-2009 23:55
a good game  
thx for post~
作者: ♂刺*x﹏鳥↗    時間: 8-3-2009 01:35
我叫R0XANE 加埋我呀 thx
作者: may710    時間: 8-3-2009 01:43
我叫R0XANE 加埋我呀 thx
♂刺*x﹏鳥↗ 發表於 8-3-2009 01:35

我也有加你了+_+
作者: ♂刺*x﹏鳥↗    時間: 8-3-2009 01:53
你add左我啦 點add番你ga
作者: may710    時間: 8-3-2009 13:23
你add左我啦 點add番你ga
♂刺*x﹏鳥↗ 發表於 8-3-2009 01:53

好似有舊藍色野俾你禁架啵~
如果無記錯= ="
作者: 傻仔大王    時間: 10-3-2009 20:39
加你好友了~有遇到的一起玩吧[]
may710 發表於 6-3-2009 19:37

真的嗎@@"

我唔識睇....=__=

我add返你吧@.@
作者: liuweicheng    時間: 11-3-2009 14:30
謝謝大大如此用心
作者: may710    時間: 11-3-2009 15:40
真的嗎@@"

我唔識睇....=__=

我add返你吧@.@
傻仔大王 發表於 10-3-2009 20:39

無見到你加我啵[[bao_29]]
作者: 傻仔大王    時間: 12-3-2009 18:57
無見到你加我啵[]
may710 發表於 11-3-2009 07:40

我好似del左你-__-"

不過又add返你la@.@
作者: may710    時間: 12-3-2009 19:02
我好似del左你-__-"

不過又add返你la@.@
傻仔大王 發表於 12-3-2009 18:57

我仍然係見你唔到丫[[bao_29]]
作者: 傻仔大王    時間: 14-3-2009 12:14
我仍然係見你唔到丫[]
may710 發表於 12-3-2009 11:02

我fd list見到你la@@
作者: o奇異谷o    時間: 14-3-2009 14:10
我叫KeC...大家add我玩啦@@
作者: may710    時間: 14-3-2009 14:30
我叫KeC...大家add我玩啦@@
o奇異谷o 發表於 14-3-2009 14:10

好~一陣上線玩時  add你+_+
作者: o奇異谷o    時間: 17-3-2009 00:23
原來小雲放棄左..咁我都......咩lu><
作者: 小雲    時間: 17-3-2009 00:38
唔係放棄既=_=更新太耐...耐到唔想等..

加上最近功課多..忙..
作者: may710    時間: 18-3-2009 01:55
就係果個更新比較耐之嘛= =
根住都無咩特別野有更新過了
作者: o奇異谷o    時間: 18-3-2009 16:39
唔係放棄既=_=更新太耐...耐到唔想等..

加上最近功課多..忙..
風之雲 發表於 17-3-2009 00:38

唔玩就唔玩啦-v-
解釋姐係掩飾._.
作者: siufai`    時間: 18-3-2009 17:54
樓主 可吾可以 在加d 身份證 用哂了 我開吾到ac plzplz
作者: siufai`    時間: 18-3-2009 17:57
可吾可以加我msn - -; siu-manfai@hotmail.com
作者: may710    時間: 19-3-2009 20:40
可吾可以加我msn - -; siu-manfai@hotmail.com
siufai` 發表於 18-3-2009 17:57

呢個版另外仲有一個 nurien既post   你入去睇吧
有身份證產生器
作者: tvcomhk2004    時間: 19-3-2009 23:45
好似幾好喎
作者: 亨特    時間: 28-3-2009 07:22
我想請教一些事情~
版主以上說的我都做了
帳號申請成功
遊戲也下載安裝好了
但是帳號登入進入遊戲後卻跳出一個視窗(不知道什麼錯誤)點下去遊戲就斷了
請問這該怎麼解決才可以玩?
作者: may710    時間: 28-3-2009 17:02
我想請教一些事情~
版主以上說的我都做了
帳號申請成功
遊戲也下載安裝好了
但是帳號登入進入遊戲後卻跳出一個視窗(不知道什麼錯誤)點下去遊戲就斷了
請問這該怎麼解決才可以玩? ...
亨特 發表於 28-3-2009 07:22

你貼圖上來吧,因為有2個情況都會有視窗彈出來
如果係顯示error你可以去呢個post  #197同#198果度睇
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3549131&extra=page%3D1&page=20
或者有問題可以集中係果個帖都發問吧
作者: luckchan0926    時間: 30-3-2009 13:59
申請唔到佢話我網頁發生錯誤!!!!!
作者: may710    時間: 30-3-2009 15:03
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... age%3D1&page=20第一個post果條申請賬號link
因為官網網頁有更改,申請賬號既既網址都有更改,可能呢個post果個未更新
你咪申請唔到囉
作者: luckchan0926    時間: 30-3-2009 15:28
我試試先+w=
作者: luckchan0926    時間: 30-3-2009 15:31
按邊個係大過14既申請=w=
作者: luckchan0926    時間: 30-3-2009 15:36
成功左啦我 嗚 下蛓緊@_@
作者: him222001    時間: 30-3-2009 16:08
多謝大大
作者: may710    時間: 30-3-2009 16:51
問題或討論帖,請集中在一個post好嗎?  謝謝

這個  另一個post,集中討論
作者: luckchan0926    時間: 30-3-2009 17:03
點解更新完 係咁彈個野出泥既
作者: zxc20022    時間: 31-3-2009 08:30
d公仔好靚,溝女game@@
作者: may710    時間: 1-4-2009 17:15
d公仔好靚,溝女game@@
zxc20022 發表於 31-3-2009 08:30

唔好以為公仔靚就係為溝女先得架

好好一隻game,唔好淨係諗溝女[[bao_34]]
作者: angellai234    時間: 23-4-2009 18:40
我都想玩呢隻game,但係唔知點解我宜家交申請時,佢話不流暢,申請唔到/...\ 有無method 幫幫我/..\
作者: 死神之。﹏通    時間: 11-6-2009 17:58
冇身份證/__\試左勁耐都唔得...好想玩le 隻game呀.
作者: killartim    時間: 21-7-2009 18:31
多謝哂^^"
作者: [H]惡仔∼    時間: 26-7-2009 01:44
邊度有得down...同埋點申請呀
作者: stevengh0917    時間: 27-7-2009 19:18
入唔到game,
彈左舊野出黎,係話連唔到司服器(差唔多)
作者: hk火仔    時間: 28-7-2009 18:26
唔錯
不過隻GAME一定好食RAN
作者: may710    時間: 2-8-2009 19:32
入唔到game,
彈左舊野出黎,係話連唔到司服器(差唔多)
stevengh0917 發表於 27-7-2009 19:18

彈舍野出來多數都係話你顯示卡唔得
你貼圖上來睇下吧
作者: stevengh0917    時間: 3-8-2009 02:46
一入game 就彈呢舊打出黎
作者: [H]惡仔∼    時間: 3-8-2009 13:16
玩緊啦我

超正的~~

id :GOLDENRamia
作者: 米高•佐敦★NBA    時間: 6-8-2009 11:38
想問點轉性別!?
係創角個度我轉吾到男仔[[bao_29]][[bao_29]]
救我
作者: Fun#‵賢    時間: 14-8-2009 22:00
stevengh0917 發表於 3-8-2009 02:46

你同我一樣玩唔到-,-
作者: Sl0veR    時間: 20-8-2009 14:21
點解我無灑D bobo聲(玩哥陣禁D上下左右D聲)?
無左D bobo聲好難玩!
作者: CrAzY大檸樂    時間: 21-8-2009 21:15
stevengh0917 發表於 3-8-2009 02:46

我都係咁...

不過等左成一個月(兩個月都黎)都冇人幫手解決

睇黎你地又要等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等
作者: Sl0veR    時間: 21-8-2009 21:18
隻Game又無人玩la!
D房十隻手指都數得灑~
作者: N-G    時間: 7-11-2009 13:08
加油小雲
你ge組員
支持你@@
作者: kenkenmy    時間: 13-11-2009 00:03
E+官網都入5到- -
作者: 小雲    時間: 13-11-2009 00:12
都話關閉左= =

大更新..
作者: Sl0veR    時間: 13-11-2009 17:56
大更新lo~
玩GT勁舞團2先~
作者: [HK]賢先生    時間: 13-11-2009 19:50
都話關閉左= =

大更新..
風之雲 發表於 13-11-2009 00:12

http://home.gamer.com.tw/blogDetail.php?owner=stan0126&sn=10120
ok?
===================
回上...
你打野既方式
笑左
作者: 小雲    時間: 13-11-2009 22:34
http://home.gamer.com.tw/blogDetail.php?owner=stan0126&sn=10120
ok?
回上...
你打野既方式
笑左
[HK]賢先生 發表於 13-11-2009 19:50

08.26追記

資料來源766新遊戲頻道

8月28日,針對日前媒體報導的舞蹈網遊《Mstar》停運一事,韓國Nurien Software發表聲明稱:3D社區網絡服務平台《Nurien》及相關網遊《Mstar》只是結束公測,為正式營運做準備,並非停運。

Nurien Software稱,《Mstar》在過去一年的公測中,推出了舞蹈網遊的新概念,同時也收集到了很多玩家的要求和想法。為了強化遊戲內容以及降低配置需求,目前暫時中止服務,而並非外界所稱的停止營運。

在修整期間,《Nurien》將致力於豐富遊戲內容,降低遊戲配置而努力,為遊戲正式運營做準備。

在過去的8個月中,Nurien Software為了提高《Mstar》競爭力做了各種改善,並進行了新社區網絡服務的開發。

你睇野睇邊忽?
重敢串我?= =
為遊戲正式營運
唔係關閉Server 大更新叫咩?
作者: アルカード    時間: 15-11-2009 10:35
ok?
回上...
你打野既方式
笑左
[HK]賢先生 發表於 13-11-2009 19:50

睇到你個簽名笑了=]
本人係超串的 <----  可能真係  但你串錯位=]

如果有Online Game [唔係網頁遊戲呀~]可以一邊開server俾玩家玩 一邊更新請務必聯絡我

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2