樂古Nakuz

標題: 最近的昆人手法!(我都試過,不過昆我5到)[有待證據提供] [打印本頁]

作者: 262938    時間: 5-7-2009 23:17
標題: 最近的昆人手法!(我都試過,不過昆我5到)[有待證據提供]

玩梗星夢跑任果時,有個人走埋黎話咩出國留學
之後話借裝比你,跟住佢會搵多個人(同謀)
跟住果個人就會與同謀做一個有信譽既交易
然後同謀就會同主謀講話你(即自己)想昆佢
佢會叫你比d裝佢做一個信譽,當然佢就5會比番你架啦!
比左之後佢又話入你ac想睇下你ac
最後就會與同謀攞晒你d裝啦!

前部是我的經過!
後面是我fd的經過!
作者: keeken2005    時間: 5-7-2009 23:25
你都試過!?想昆人都吾使講出黎
作者: 262938    時間: 5-7-2009 23:33
你都試過!?想昆人都吾使講出黎
keeken2005 發表於 5-7-2009 23:25
我fd之前比人昆過,之後佢又想昆我,我再講番比人知都有錯?!講番個個案出黎姐!5想再有人比人昆!
作者: stephenyip    時間: 6-7-2009 10:31
2# 你誤會左佢意思..
作者: 此時此刻↗    時間: 6-7-2009 11:07
一開始就唔應該向陌生人借裝 ...
作者: Ese    時間: 6-7-2009 11:13
星夢多左好多衰人,要記住“天下冇免費的午餐” 唔好貪小便宜.就唔會上“衰人黨”的當了.[[bao_36]]
作者: 艾笠★-_-v    時間: 6-7-2009 11:27
樓主-_- 我都試過'' 好彩無信-3-
話咩有2個c翼同禮s 佢要出國留學幾個月 話咩如果3個月佢唔on d裝就送俾我
但係要我信佢{即係俾d[ 同價 ]既裝佢 佢會易番俾我}
~__~佢係唔係叫 .暖之瞳. ??
作者: ●火之龍仔仔●    時間: 6-7-2009 13:48
咁既昆狗.__.昆唔到我
作者: 紫戀◇翰〞    時間: 6-7-2009 21:14
我可能係的一個知...
上個月到條友就係咁想叫我比星古佢
當然我唔會比佢昆到@@"
點都好.為自己既利益著想
作者: 無情乂風    時間: 6-7-2009 22:52
我fd就係咁比人昆左個獅翼呀!!
作者: 戀楓×成°    時間: 6-7-2009 22:57
@ @星夢d昆狗真係...e d方法都想到..
作者: `波子    時間: 6-7-2009 23:16
幾時有證據提供呀?!好想快d知道...
作者: keeken2005    時間: 7-7-2009 22:15
吾係我5會左佢意思,係佢之前打錯字
佢之前打[我都試過,不過昆吾到]
作者: 262938    時間: 10-7-2009 11:37
幾時有證據提供呀?!好想快d知道...
`波子 發表於 6-7-2009 23:16
我就係5記得左影相!
作者: 天流逝    時間: 11-7-2009 11:25
你都試過仲好意思post人既  朋友
作者: 路過客    時間: 13-7-2009 22:21
好有寶藥黨feel.....
作者: hlt    時間: 17-7-2009 00:28
雖然昆唔到我
不過樓主你以後要小心呢!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2