樂古Nakuz

標題: 請問尼隻game仲有無新玩家? [打印本頁]

作者: coyue.    時間: 30-12-2009 14:21
標題: 請問尼隻game仲有無新玩家?
我岩岩開始玩,入到去好似完全無人咁,行到去大城先得一至兩個。貎似宜家只有老玩家,搞到無咩癮玩...
作者: 傻爪小優~    時間: 30-12-2009 15:17
你行去咩城呀[[onion_17]]
作者: LinaMoster    時間: 30-12-2009 17:02
d人集中起長安多
因為ser多....分散了d人
我諗ser3, 9, 10, 11應該多人D
其他地區只係為升lv而去....所以人跡罕見
入了軍團會好好多[[onion_62]]
作者: 無為    時間: 30-12-2009 18:18
你去 ser 9 長安睇下
作者: kubo    時間: 30-12-2009 19:01
講真, 已經無新玩家玩ga la= =
唔見議你玩
作者: coyue.    時間: 30-12-2009 20:35
5# kubo

多謝哂咁多位。

我去到長安,個個都80lv... 好少見有新手...

我想問玩到去你地果個階段  要幾耐
作者: 傻爪小優~    時間: 30-12-2009 23:30
5# kubo

多謝哂咁多位。

我去到長安,個個都80lv... 好少見有新手...

我想問玩到去你地果個階段  要幾耐
coyue. 發表於 30-12-2009 20:35
我就8個月...勁慢[[onion_21]]
作者: LinaMoster    時間: 31-12-2009 10:01
哈哈..... 我玩了一年
升得超慢...... 原因係業餘時間玩
如果你日日比時間玩....應該升得好快
作者: stinky133    時間: 31-12-2009 10:13
玩黎都哂氣~d玩家有減無增
作者: Carrera    時間: 31-12-2009 16:17
GM出左好多野幫你升lv
活躍的話....3個月衝到80都應該可以的
但始終你跟唔上步伐(我上年10月開始玩,呢排一hea就落後左)
所以建議你玩其他新game
作者: ~小鈴怡~    時間: 1-1-2010 18:15
有心玩既, 都可以慢慢追上嚟架~++油啊~!![[onion_10]]
d人開咁多個分身人,都有60lv啦~支持你啊~!![[onion_32]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2