樂古Nakuz

標題: [幻想] 一人一個大家想楓之谷新增o既功能 [打印本頁]

作者: cla991053    時間: 28-6-2010 10:51
標題: [幻想] 一人一個大家想楓之谷新增o既功能
我最想佢新增
組隊隊員狀態顯示功能
同人打王個陣都無咁煩
唔使睇黎睇去先要放淨化 同 狀態技
作者: 雜草    時間: 28-6-2010 12:33
我最想取消轉旦功能!!
還我以前打怪打裝打捲過活既快樂時光!
作者: 恨乂夜    時間: 28-6-2010 15:00
先增加登入時強制小鍵盤密馬功能...  (如國際楓之谷,以實行")
可以加個自由pk場館.."
減低武器,裝備價格..."
原因:  搵錢好難..特別新手,
              藥水錢以經貴...裝備仲貴.. 新手難以生存"

仲有好多.....
作者: ivanyoyo    時間: 28-6-2010 16:21
解除黑橙鎖寶功能就好了..............
作者: 。新月。    時間: 28-6-2010 17:37
先增加登入時強制小鍵盤密馬功能...  (如國際楓之谷,以實行")
可以加個自由pk場館.."
減低武器,裝備價格... ...
恨乂夜 發表於 28-6-2010 15:00

同意囉.... 新手白手起家真係冇錢買野~~~

依家d裝備起碼1千萬一跳
作者: 新爺    時間: 28-6-2010 18:30
同意囉.... 新手白手起家真係冇錢買野~~~

依家d裝備起碼1千萬一跳
。新月。 發表於 28-6-2010 17:37

同意A_A
藥太貴. 都唔知打幾耐怪先有咁多閒錢買-,-

不過上次有人無啦啦比左100萬我-,-
作者: 神之淚ms    時間: 28-6-2010 18:38

新增轉生功能!!!!!!達200等玩家可轉生,
上次之職業能力值/技能可保留,

如上次職業為鏢客,若轉生後轉職成為弓箭手,
可以配合上生的影分身,再使下暴風神射(1秒10枝箭)/4連
就會變成暴風神射X2(1秒20枝箭)/8連~

上次職業為主教,下次若轉為龍騎
可以配合主教之羣體治療/聖龍召喚/天怒/魔心防禦/有強大魔力量等
使英雄1等也可以炸骨龍~
作者: 。新月。    時間: 28-6-2010 19:30
新增轉生功能!!!!!!達200等玩家可轉生,
上次之職業能力值/技能可保留,

如上次職業為鏢客,若轉生後轉職成為 ...
神之淚ms 發表於 28-6-2010 18:38

咁咪變左做私服A_A
作者: 遊俠翔    時間: 28-6-2010 21:03
hb 同豬守可以一齊用
作者: 我係new手    時間: 28-6-2010 21:19
我要 暴風必殺神射
作者: cla991053    時間: 28-6-2010 21:55
hb 同豬守可以一齊用
遊俠翔 發表於 28-6-2010 21:03

HB 同 豬守不嬲可以一齊用-  -

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2