樂古Nakuz

標題: 四大肉中回歸變左四大中手?! [打印本頁]

作者: 四大中手    時間: 14-4-2012 11:39
標題: 四大肉中回歸變左四大中手?!
近日四大肉中同一時間復出,而且戰績彪炳,當中以推堡老突然轉用法蘭克(聽聞跟馬王邦學法) 最為出色連續SM自稱所謂中手既肉肉
而火山灰輕鬆KO僧快權, 魚等肉手  黃小樂SM肉MO舜百里SM黑仔王
香港第二RINGO講過 點先可以叫中手? 就係要通過一個考驗
就係一次過 SM 晒四大肉中
不過四大肉中經常三缺一 .... 餘下位置經常由馬派第二把交椅大帝帶領 將冷月派SM到唔敢再出黎 佢兄弟智者唔見埋人.....
大帝説:四大肉中其實可以說四大中手了
作者: 東尼寶寶    時間: 14-4-2012 14:12
實在太S9M 聽說上次 溫柔的霸氣 以自稱中手挑戰推保老 結果20分鐘tc 也爆了 ,被人s9m了
作者: 火星人    時間: 14-4-2012 14:13
果然緊貼時勢
作者: 僧快    時間: 15-4-2012 18:42
而家四大肉中 噢 吾系 系四大中手先岩 吾通倒轉由推堡老做左四大中手之首???!!!
作者: 兩兩    時間: 16-4-2012 01:06
好癲.咩原來我d pet pet 重有玩
作者: 僧快    時間: 16-4-2012 01:58
莫非你就係傳說中既 ..... 馬王邦 ?
作者: 推堡    時間: 16-4-2012 14:41
24 24
作者: 四大中手    時間: 20-4-2012 14:41
話說四大中手最近人氣大盛 當中以推堡老最為厲害 自從復出後SM了不少所謂中手
當中溫柔的霸氣要改名搵位匿   而推堡老+馬王邦派二號膠椅大帝幾乎所向披微
冷月隊既冷肉文 冷月經理同智者頭馬冷月夜比佢地SM到暈
黃小樂說推堡老之復出令四大肉中升級成四大中手
作者: 獵命師    時間: 20-4-2012 18:47
四大中出?? 11  4 隻狗見到我黃火舜推=邦隻狗仲唔快快叫大佬? 上次先sm完黃小狗同火山狗 11
作者: 推堡    時間: 24-4-2012 14:15
由係你條 29 ? 我四大肉中之首推堡你都唔識?
作者: aho1019    時間: 2-5-2012 02:27
獵命狗 又來乞狗糧- -
作者: `Will    時間: 3-5-2012 11:13
點解會變左咁
作者: 推堡    時間: 3-5-2012 14:11
獵命狗 隻 din dog我都忌佢三分
一入到server 就即吠
作者: SETO    時間: 3-5-2012 15:41
"黃火舜推=邦隻狗"原來就就獵命師?
作者: csm2244    時間: 7-5-2012 16:07
成班弱智仔打機打上腦  肉西都好爭黎做 真係笑死我 爭做肉西..仲要以個名自豪
作者: vios688    時間: 8-5-2012 00:56
放d save比d秘技教下我玩得唔得 - -skype: vioshui

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2