樂古Nakuz

標題: hf帳號請人代練-第4輪QAQ今期流自加碼到2張150點 [打印本頁]

作者: bobby070809    時間: 25-2-2013 17:08
標題: hf帳號請人代練-第4輪QAQ今期流自加碼到2張150點

我呢個post有點特別,5係放hf帳號,而係希望有人可以幫我練hf個帳號...

代練目的 我希望可以齊SR,之前一直奮鬥到宜家,已經有13架,但因爲要讀書,沒得再玩

代練條件 希望有人可以有人幫我每日打日任<5需要打曬,可以5打死亡同常規,但其他最多錢果3個要打...每日起碼要抽3-4次sr來到加機率...擴充卡如果5夠可以叫我買,機庫就看下有沒必要

抽中SR獎勵 1張價值63$ i-go點數卡<一個月只限當月SR,重復沒點卡

代練資格 有玩開hf sd<因爲玩開知道點入game等等...有需要我可以提供埋VPN 樂古等級起碼15或以上<防止昆9...傾好曬一切我就會比ac同pw你,我會一日之内復你pm,到時候可以問我拎埋MSN

今個月流星突自owo由於時間緊逼,今期出2張150i-go

有意者或有任何可以p.m我

機會不等人,想玩新機又可以賺到點卡,一擧兩得.
作者: 炯兒    時間: 25-2-2013 20:03
有興趣,不過都無玩韓服都有年多了。
作者: adrwon    時間: 25-2-2013 21:21
無咩新機玩啵,純粹路過~
作者: 乂小乂軒乂    時間: 25-2-2013 21:42
有興趣,已pm
作者: bobby070809    時間: 26-2-2013 16:07
推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 乂小乂軒乂    時間: 26-2-2013 18:15
回復 5# bobby070809

有木有skype或者QQ?
作者: bobby070809    時間: 26-2-2013 20:16
回復 6# 乂小乂軒乂

pm左你啦
作者: bobby070809    時間: 9-4-2013 16:52
有意pm我!_!推................
作者: yauhochyun1    時間: 9-4-2013 18:47
有意pm我!_!推................
bobby070809 發表於 9-4-2013 16:52

要點玩我係lobert3,有意fb找我,你add左我ga la
作者: bobby070809    時間: 18-5-2013 10:58
推..................................
作者: o19042    時間: 18-5-2013 13:07
其實有意不過未玩過hf= =
作者: bobby070809    時間: 18-5-2013 15:12
回復 11# o19042

其实同hkf差5对多,有意可pm我教你……
作者: xah4278    時間: 18-5-2013 22:28
如果你搵到個免費VPN比我用到可以幫你玩..WIN8玩唔到港服...-.-'成日係屋企冇野做悶死
作者: bobby070809    時間: 19-5-2013 11:25
回復 13# xah4278

如果你真係常玩我就去續番個vpn...vpn已過期
作者: qqonline5c09    時間: 19-5-2013 15:21

最近挽得HF 想挽下新機... 但係自己無AC... 咁啱見到呢個POST@@有意想挽下~
作者: bobby070809    時間: 19-5-2013 19:44
回復 15# qqonline5c09

pm祥談
作者: bbka    時間: 20-5-2013 12:59
有興趣 保證抽到 需要嗎
作者: xah4278    時間: 22-5-2013 09:00
回復 14# bobby070809

我OK架,日日係屋企無野做大把時間
作者: 百陌杳耿    時間: 22-5-2013 10:25
回復  bobby070809

我OK架,日日係屋企無野做大把時間
xah4278 發表於 22-5-2013 09:00

其實Hf宜家只要用vpn登入就得,入game前熄左去,唔lag
作者: bobby070809    時間: 17-10-2013 20:08
推.................
作者: xah4278    時間: 19-10-2013 22:06
有意,,pm傾thx
作者: bobby070809    時間: 2-11-2013 12:57
推..............................
作者: bobby070809    時間: 18-11-2013 16:55
推..........................

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2