樂古Nakuz

標題: 垃圾印炮~ [打印本頁]

作者: sam8214088    時間: 2-5-2017 00:03
標題: 垃圾印炮~

垃圾印炮~垃圾裝 180LV低LV轉

225火炮手>180李寧>170佛郎機砲>200佛郎機砲改造上專武>無想>186佛郎機砲>無想>186李寧>無想286火炮手

150火炮手>160印炮手>182印炮1轉> 210 二轉NOW

無錢買毀頭拎個180禁易太頭頂任先
[attach]1100702[/attach]
開炮!開炮!開炮!開炮!開炮!開炮!
[attach]1100701[/attach]
無回過魔剩下580MP~
[attach]1100700[/attach]
作者: 小妍~    時間: 2-5-2017 00:45
姐係勁定唔勁?

作者: 極.限    時間: 2-5-2017 00:50
咁勁都叫垃圾@0@
作者: harry1516    時間: 2-5-2017 01:56
有無後悔當初唔沖埋+5?
作者: ~野狼神    時間: 2-5-2017 07:40
除左武器仲帶唔帶得番
作者: sam8214088    時間: 2-5-2017 09:29
因為轉得好求其,又無+5武,唔上唔啦落所以好垃圾

除左武器就可以抄,帶唔番
作者: 回到首頁    時間: 2-5-2017 11:13
沖加4同加5都係增20%傷,但加4去到加5可能會用到天價,俾我都加4算!但係隻野如果用天照套就完美,而家法防咁底,打唔到暴走
作者: +plzza+    時間: 2-5-2017 12:55
  點解唔等到岩岩好300先食 而家286 重礙眼過0無想
作者: jchiu312    時間: 5-5-2017 06:20
睇完都係一個迷
作者: tony23234bxx    時間: 6-5-2017 00:34
未上最勁既裝都已經咁有威力,上埋黃帝set個D咪...
作者: subcrew2468    時間: 8-5-2017 07:14

未上最勁既裝都已經咁有威力,上埋黃帝set個
作者: sam8214088    時間: 8-5-2017 16:50
有個伏位先好似咁勁

就係項羽個D +左300幾攻:lol::lol::lol:
作者: 無奈試試    時間: 8-5-2017 17:39
sam8214088 發表於 8-5-2017 16:50
有個伏位先好似咁勁

佢可能項羽,再加上主角著左件衫
如果印女應該可以再加多三百幾攻
但係兵陣條件會高左
巨商仲有火精靈,加一千攻擊力都唔奇
樓主果隻又未上225裝,遠遠仲未到極限

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2