打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 2009年高考及會考佳績獎勵(於8月31日派發

原帖由 bearwing 於 9-8-2007 13:37 發表

唉 你就好彩 中文5* 左, 同我個fd 一樣
我吊住2科B 唔上唔落等check 卷又要等到24號
依家人生無曬目標...
唉....

呢到成堆29分...
今年3xx個29分咁鬼多全部堆曬係到...

你點知今日有幾多個 29 分 ???
回復 支持 反對

因為申請入學果陣.. 佢連我張正本 CERT 都拎走左.. 我想問我可唔可以影 PHOTOCOPY?
回復 支持 反對

應考科目一:Chinese                    等級:5*
應考科目二:English                       等級:4
應考科目三:Math                      等級:B
應考科目四:Bio                               等級:B
應考科目五:Chem                     等級:A
應考科目六:Phy                        等級:B
應考科目七:A MATHS                      等級:C

評分

參與人數 1樂點 +3200 收起 理由
Fantasma + 3200 CE

查看全部評分

回復 支持 反對