打印 上一主題 下一主題
收起左側

放08限量包 $300 同人交易過3次 餘3包

600文
好過去搶[[ipk (17)]]
回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

重點壺用寶石買到?
頂級牛排又買到?A級石又買到?
幽靈頭咁惡搞都買到?
憑咩話入面D野垃圾?
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3397806&extra=page%3D1
樓主比起宜個帖果個已經好好多啦d態度- -
睇7樓

回復 19# 的帖子                                                                                                                                                                                                                                                               
                                                        多得個重點壺我先轉得到做殘廢遊- -
重點壺改變左我一生,我人生將會更美好(誇張

回復 支持 反對

回復 28# 的帖子

日本出左第12集劇場版,宜家等d字幕組搞掂同pps上傳= =

轉左唔係會變1lv嫁咩= =
回復 支持 反對