> 綜合遊戲 星夢
樓主: 懾靈歌
打印 上一主題 下一主題

[綜合討論] 星空之門以及星夢結合再生計劃 希望大家協助

樓主| 懾靈歌 發表於 | 顯示全部樓層
當然 個度既資料我地已經保留起左 只係怕有漏
嗯 我地應該係用另外一台電腦
因為主系統既原版係星空 所以幾乎唔會有星夢既野(除左裝,裝基本上已經確定有曬) 所以我地先會公開收集返D資料 等假以是日 我地有機會會整返 甚至整新野入去
我地只能回應 盡力而為 同時希望大家幫忙
自己既電腦
其實我地真係有諗過俾錢買起佢個程式=.="不過諗落會好貴 除非集資 唔係單靠幾個人絕對買唔起=.=""
的確幾十萬都唔出奇 要集資都可能要幾百人先得 每人千幾蚊
打黎做咩=3=?
佢唔係GM 請唔好搞錯
E個已經有啦 不過都唔該你
大致上已經入到GAME 不過仲有好多野要跟
同埋我地有打算改善一D星空同星夢職業上分布唔平均既問題 盡可能希望平衡到每一個職業都會有人玩 唔會集中曬係一兩個職業 E部分仲討論緊
無方法 因為連我都係睇"工程部"既圖同埋報告=,=" 我算係"行政部"既人 工程部最近好似報告過有設定問題 連佢地都好似唔係好入到=3="
好現實 大家唔捐錢 就算成功開到 好快又會因為資金不足會停
開SER要機要電 先唔講機啦 只係電都夠殺食=.=" 我地一D都唔係為賺錢 不過現實既問題就係咁 完全免費真係有難度 我真係情願先小人後君子 講左你地聽先 好過到時大家聽到先唔高興
唔好意思=3= 我浮返上黎啦 因為最近有D忙
根據開發部提供既資料所得 雖然大致上可以運作(亦都有怪打) 裝備既融合度已經係100%(星夢,星空都有)
不過係一D星夢特有既功能上面(爆擊之類) 開發部好努力咁修復中
所以 都係要.........等.........
你想點=3="
緊急事態 需要大家協助一件事 好像地下城,神域之類地圖內的怪物 出怪區域同埋出怪種類 我地都需要資料
越新既地圖 資料越需要 麻煩可以進入既玩家 幫我地影大量既相 大量到可以整返個地圖出黎都無所謂
我地都知道得返兩日係有D強人所難 請大家盡可能通知高LV既玩家幫忙 但麻煩大家了
最部開發部先講E件事=.="真係呀
淨靈公園,絕望崖,逆寒沙漠,地下城 艾格斯
以上地圖係開發部話有需要既 唔該大家啦 有幾多影幾多 記錄出怪資料
因為一路以來星空都有大量既BUG 技術部門一直都係度邊測試邊修改
但由於可以動用既人手非常少 因為可以睇得明程式邊一部分屬於邊一D功能 都要有經驗 就算知道 要點改先可以修改左個問題又係另一難題 因為有時唔係改數字就得 可能係要打過一條新程式上去
再加上地圖出怪數量同位置既控制都需要慢慢調整
開發部都表示係進度援慢 不過無辦法 例如佢地試過全日改左20個photo 不過有2個鐘以上都係GAME入面debug(當一日做8個鐘 都有1/4既時間拿左去測試)
佢地有定期匯報進度 佢地表示過好灰 俾人係論壇咁講法~~
已經進入測試人員經外部網絡入去進行各方面測試既階段=3=
我作為測試人員終於好努力咁UP到LV10=.=""
不過又無得出技 同埋成日都OUT圖(去左正常行動以外地區)-.-仲好多野要技術部跟進 完全係未玩得既狀態
=3=哦~~ 有玩過既人應該都知道已經完左封測
至於要到幾時先再開返 就要睇硬件管理個個人啦 因為佢要返學
吓? 我地封測既時候有200幾個人申請 我地都一律通過
快速回復 返回頂部 返回列表