打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 2009年高考及會考佳績獎勵(於8月31日派發

好後悔細個唔好好讀英文…
中四中五先黎追,好多基礎都唔夠人地好,詞彙又少;
加上說話記錯日期,Miss左冇去到,岩岩好LAST DAY申請唔切補考…
結果U左英文好失敗,出年再戰英文!

份物理結果真係差幾分F左…囧rz

按圖應該放大到。(我用YAHOO BLOG上載…)

應考科目一: 中文 等級:2
應考科目二: 數學 等級:E
應考科目三: 化學 等級:E
應考科目四: 宗教 等級:D
應考科目五: 設計與科技(另選課程) 等級:B
應考科目六: 圖像傳意 等級:B

評分

參與人數 1樂點 +1060 收起 理由
Fantasma + 1060 更正: 1f = 10 ~~ total: 1060

查看全部評分

回復 支持 反對

Subject 1 : Chinese   5
Shbject 2 : English    4
Subject 3 : Econ        A
Subject 4 : Bio          B
Subject 5 : Maths      A
Subject 6 : A.maths  A
Subject 7 : Physics   A
Subject 8 : Chemistry A
Su ...
小莓。改 發表於 5-8-2009 19:12

6A3B1C,勁人!
回復 支持 反對

仲諗住你10A 囧
我都係岩岩好30..
6A4B
6條A有乜好拔 -_______-

Subject 1 : Chinese   5
Shbject 2 : English    5
Subject 3 : Econ       B
Subject 4 : Bio          B
Subject 5 : Maths      A
Subject 6 : A ...
7ond 發表於 6-8-2009 11:00

6A4B,樂古真係多神人…
我得GC報告拎左條A,但係今年份筆試卷唔知咩事我間學校炒得好勁…囧rz
回復 支持 反對