查看: 2666|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

pvp problem again!

關閉 [複製鏈接]
我殺左人呢,,唔會攞得晒佢d野嫁啵,,
咁有乜野機會/情況下殺左佢,,係會可以拎晒佢身上既物品嫁?

ps: i am f2p
回復

我之前聽過d師兄話係在乎於你身上既野值幾多錢,,而佢身上既野又值幾多錢..

點解家下wildness好似無乜人咁既?
因為我已經好耐無玩,,我記得好耐之前個到好多人打交..
回復 支持 反對

點解我有時target個度有個名既?
究竟要做乜?

同埋呢,,ep%係乜?
回復 支持 反對

thx你先!
唉,,真係好難殺到人..
一係佢就打打下走..
一係原本1p1,,無啦啦黎多三四個黎打我- -
回復 支持 反對

成日見到有人講no safe同埋no arm,,即係乜?
回復 支持 反對

我死左的話呢,,唔係應該有items((三個))可以keep到嫁咩?!
點解我今日死左個陣無keep到既?
回復 支持 反對

were you skulled?
yes, u can keep three items only if ur not skulled...
or u can keep four items if you have protect item (25prayer) on if ur not skulled..
or u can keep one item when ur skilled and ...
aclet0821 發表於 9-7-2009 12:44

sorry, i don't know what is the meaning of "skulled"?
回復 支持 反對