查看: 7311|回復: 67
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] [廢唔是罪] 有陣時真係好唔鋸啲人有理冇理都踢人

話說琴日玩5打5

原本既場主(3粒鑽) 連輸兩場
之後就話 哇啲隊友洗唔洗咁廢啊?
佢啲隊友冇出聲
之後第三場 ...
machunman 發表於 2-8-2012 17:09

請滾去抱怨區唔該,
呢D野都係怪你自己多口,多事,插咀,比著我係場主,我都會照打無誤,照踢你走.
回復 支持 反對

回復  運命之炎厄

我講緊廢都要比人踢?
難道廢就不能上高頻打對戰? ...
machunman 發表於 2-8-2012 17:14

點解你咁得閒理人地先?
人地踢唔踢人,話唔話人廢,又關你事?
佢"腎"兩句,之後班所謂"廢"既人,
之後,
之後我睇唔順眼就話 你未試過廢既 一出世就識打SD囉 <

你睇唔順眼,串返個場主,之後你就比人踢左,
咁姐係由頭到未,係你自己食飽飯無野做,要咁得閒理人地串人,罵人,踢人,最後自己比人踢埋.
咁樣就等如你自己多事,多口,抵你比人踢啦.
呢D咁樣既帖,唔該去返抱怨區啦,成日係個SD版發埋呢D咁既帖,咁多負能量.

利申:假若我係場主,我都會照踢走你.咁多野講?
回復 支持 反對

真心笑左
最後武士wd 發表於 2-8-2012 17:14

此帖笑點為樓主多事插咀被踢,值得恥笑

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
aa22579223 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

(?)
SecRetivE◆言 發表於 2-8-2012 17:20

唔好意思,我好似笑到真係收唔到制,有人插咀多事比人踢左,仲要上黎樂古度PO上黎,真係唔比人罵小學雞都唔得啦.

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
aa22579223 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

如果個個人都好似你咁諗,咁d人見到個賊仔殺人
都唔會去阻止佢既行動,你覺得果D人咁樣岩咩?人
地樓主起 ...
link8679 發表於 2-8-2012 18:08

而家係GAME入面,唔係現實,唔該你訓醒左先回文.
如果唔係樓主多口,比人踢左,佢咪有機會,黎多場,搶返個場,踢返話人廢果個囉,你明唔明我講乜,真係,又多一個小學雞;P
回復 支持 反對

我諗你都係味訓醒,我只係作個比喻,而且我諗連game都唔敢指證人既錯
,現實又會好得好多咩,現實可能都 ...
link8679 發表於 2-8-2012 18:31

唉,同小朋友嘈又係哂氣
唔該你唔好再回咁樣煩我了:handshake
回復 支持 反對