查看: 40189|回復: 66
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 美巨玩家HKG團-oranclock(校工) 開掛被退團了?大家小心點八~

一句講哂:有潛伏
回復 支持 反對

▲唔知有邊位人兄做緊乜事呢?

▲上述圖片CAP圖之原片

與圖中使用外掛既人士之對話

▲台北城收入

▲就咁望城收入已經有異常,因為就算係一個近捷徑的城 +跑商熱點。都無可能收入咁多掛!?
同埋,用朝女回收大概每1億,城收入先至有1M左右。究竟呢個異常收入係點得黎?
(Trade profit係你賣野既0.5%) 可以望下台北

今日就咁去D打怪熱點都有成十隻外掛。究竟幾時先肯做野?

有合理懷疑:小安王(即是樓主)就係片中的人!另外,據悉樓主所指既校工現時未被踢出團,正身仍在Golden團。現任大房、都房、大行首都知道。唔知樓主係咪7左定係收錯料呢?

小總結:究竟點解忽然間半年黎多左咁多外掛,係咪有人包庇某D人,破壞物價生態+令到入面玩家都怨聲四氣。唔好忘記大陸既外掛多到你嚇死人,佢地有份搞死港巨。大陸+台團 已合二為一,係人都知大陸D外掛多到乜咁,依家仲要抹黑人 自己扮清白

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復  finaldream

佢外唔外掛我唔知   我只係知巴打你拍條片好高像素畫質
   係咪mon定拍片程式美化 ...
Lkyb 發表於 2016-1-10 04:02 AM

用Bandicam... Only無設定任何野。聲係我不嬲帶耳機係睇youtube
回復 支持 反對

請問你那些太皇指環太皇盔甲哪來的?
存貨量真的只有那個數還是掩人耳目, 賣完即刻又上架呢?
不好意思好奇 ...
hktwf 發表於 2016-1-10 12:20 PM

唔講太甲。某D裝宜家無一定兵陣實力係打唔到。唔明點解佢都打到
回復 支持 反對

其實樓主都認左用掛
不過佢話自己唔賣高LV兵,張圖哥個唔係佢姐

總之呢,巨商外掛根本多,有用都唔會話你知
...
魔界幻龍 發表於 2016-1-10 11:20 PM

佢個POST既QQ號同圖中既QQ號係相同
回復 支持 反對

其實.我又吾明..你245lv 都係得7xm戰力,67信   你甘既lv同外掛所做出黎既野一樣,都係高lv低信+低戰力
定 ...
小南. 發表於 2016-1-11 01:23 AM

我係本人。覆機先。

第一 我本身已經合完麒麟+放左舊帳,我呢隻係重玩AC. 起手明朝微課金四帥。我重玩就係用主角火力為主。(即係毒刀明男)  我係150未轉主> 1-220食魂生死 > 220轉毒刀。錢我係用跑商跑返黎。一隻204朝女全200挑夫+驢仔200. 我返到黎Post兵陣圖你睇。

2, 我本身重玩就係諗住低信用250主。但因為抽裝要60信。(吸緊200兵)  
3. 我本身先收冰槍 但因為毒刀效率高,我同KK 用3.9B 巨幣收返黎既。 長打火Ce + 人馬。
4. 打擊外掛係由我Day 1做HKG 大行首要做既野。有係RC群見過我參選宣言都知。
回復 支持 反對

全鍛即高血,當佢50萬戰主角呢,咁果20萬全部兵?唔加血?點打怪,仲有見到無死過兵 ...
andy3200 發表於 2016-1-11 02:27 AM

需要我Post裝備圖+兵陣?

我係打唔到米特拉。但我係大行首,有責任舉報外掛。
回復 支持 反對

致各方好友:

合完神獸重玩,係有另一番體會。玩下唔同既野,其實無乜野既。
要質疑我,倒不如質疑樓主點解唔老老實實公開佢既GAME名呢?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

上一任係我,唔係校工。你訓醒未?
andypk2006pk 發表於 2016-1-11 10:10 AM

好明顯佢係未訓醒兼收錯風。
回復 支持 反對