樓主: 雷臣
打印 上一主題 下一主題

[抱怨專區] 極度不滿gameone教壞細佬玩家,做成淫穢下一代

樓主| 雷臣 發表於 | 顯示全部樓層
對gameone真係十分失望,ser lag又唔理,而家仲要搞甘多av野入來
雖然我知你地係官網論壇版主,但係我認為版主應該保持中立不該偏幫玩家/代理

說真的版主覺得g1 搞到甘都係小事我真係冇野好講

只會係心入面睇某人唔起
樓上連貼了@@

版主而家有d想封post了

突然一句:呢個帖都好似錯區啵

n月前開post講gameone加價版主見多人睇即封post沈底

而家又想再來一次????
我仲有野做,某位要努力幫g1護航就keep going吧

我沒太多的時間上網跟大家討論

抱歉了
回28樓,俾面版主再回多一次先=.=

太耐以前了,不太記得

好似係講gameone無理加價4成-3陪的事

不過甘耐以前過左去我都唔再出聲了

已冇放在心上
最重要係佢作風不良,教壞細佬
至於佢係前女優我真係唔知,只知佢拍過百套av ,不過我記得某次睇新聞好似講佢係由靚mo做起
之後因為識人知道拍av好賺d而下海,是自願的

另外回34樓
好似av女郎帶入書展係g1 第一個做成的

人地最多都係帶下靚mo,g1而家惡到帶埋av女郎入去

而家d報紙都有插今年d人不知所謂,

你唔理佢,下年可能仲衰
今年如果冇呢個post大家討論下
下年唔知會唔會買$2888的包包送免費一樓一

唔明我講乜唔好問@@
樓上唔爬文都用下腦諗下我地講緊d乜好嗎==?
諗野理智少少好
快速回復 返回頂部 返回列表