打印 上一主題 下一主題
收起左側

【加分計劃】星夢├問┤答├專┤用├區!

關閉 [複製鏈接]
我買左1隻15lv egg,10力但無進,仲進唔進到?

[color=red]這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by wingotam at 2006-3-19 20:03:

好似要等下次先進到~

這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 36韜 at 2006-3-19 19:22:

加少少力, 加到用到同 lv 矛 / 刃就 ok~
建議用新刃正 d wo~
加多 d hp 同 mp, 爆怪正好多 ==""

用舊武器都係一個吾錯的選擇, 如果你有 $$ 收的話,
lv33 槍 = 3.5m
lv41 槍 = 4 - 5m
lv54 槍 ...

你話魔動用刃?
我用人類會唔會有影響ga??
重有加少少力姐係幾多,咁如果收到舊武係唔係用舊武好d 呢?

這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

閃影咒2打咩怪出~

[color=red]這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

烈日4幾錢?

回復 支持 反對

Originally posted by *∼SaM∼* at 2006-3-20 12:05:
烈日4幾錢?

大約1.5m-2m到啦!!!!

回復 支持 反對

我想問下星錢1m賣hk錢 幾錢嫁

回復 支持 反對

Originally posted by himyaya at 2006-3-20 12:26:

3蚊1m自己計= ="

回復 支持 反對

Originally posted by himyaya at 2006-3-20 12:26:

10M=35元

1元=3.5元= =

Originally posted by wingotam at 2006-3-19 20:03:

你+錯點......要+體先OK的.....

[ Last edited by desmond9999 on 2006-3-20 at 05:54 PM ]

回復 支持 反對

我好耐之前升左隻紅雞
佢e家既技能係黑魔彈
請問18lv進化後會唔會廢左黑魔彈變返魔影術?

回復 支持 反對