打印 上一主題 下一主題
收起左側

→→7月13日...傻傻呆呆的大小姐....下年再見

囧..咁耐都仲更新緊呢個topic ga- -?
回復 支持 反對

179# mingming1231  
我唔係幾明個句咩意思囉(奸笑)
不過好似你咁講既,我驚樓主同佢一齊要到30-40歲啦!
我唔認為兩個係埋一齊3-4年會咁易分開囉!而且樓主可能會搵到另外一個呢!
正如我所講咁,唔知樓主你搵到另 ...
william45678 發表於 9-7-2009 10:31

如果一個唔識的人..例如佢係一個好靚的女仔...突然話想同我一齊...

都冇感覺...點同呢??............  

感情...我覺得係日積月累的事....  正如我一開始返學... 都冇諗過會發生咁多事...

........雖然我不能和她一起....但佢開心...我諗我都會開心
回復 支持 反對

對..日積月累.....
請記住..時間~如果~來到....
當日我明知有感情(不太肯定,,大約75%吧)..但不懂把握,,沒有把感情廷下去...
那時,,她坐到我旁..只要班主任不調位,,只要給我多一個月時間,也許現在我會不同了
也許是我太內弱..那天的給她的答案..到現在還後悔(相信這2句沒有人能明白,就讓我自說自話吧)
在電話中,,原本我也許有能力廷下去...只是也許..但我沒有嘗試...
回復 支持 反對

對..日積月累.....
請記住..時間~如果~來到....
當日我明知有感情(不太肯定,,大約75%吧)..但不懂把握,,沒有把感情廷下去...
那時,,她坐到我旁..只要班主任不調位,,只要給我多一個月時間,也許現在我會不同了
也許是我 ...
keeken2005 發表於 9-7-2009 17:40

嗯...  一開學... 班主任 調我們坐在一起...
也許這是緣份...  
初時...我們很陌生...漸漸一起玩耍..談天...  真懷念...
um....... 若上天可再給我一次機會..... 我想回到一開學...
給多我一年跟她那樣談天玩耍........

(不過那有可能=.="....  幻想好了)
回復 支持 反對

嗯...  一開學... 班主任 調我們坐在一起...
也許這是緣份...  
初時...我們很陌生...漸漸一起玩耍..談天...  真懷念...
um....... 若上天可再給我一次機會..... 我想回到一開學...
給多我一年跟她那樣談天玩耍... ...
綠茶乂俊 發表於 9-7-2009 08:39 PM

樓主你睇黎好似唔係幾明我意思!其實我係想講當你搵到另一個你鐘意既人,但當你搵到你鐘意既人之後,佢(你現在鐘意的人)突然同你講佢想同你一齊,你究竟會揀邊個?!你現在鐘意既人?另一個你鐘意既人呢?
我知道感情係要日積月累!但當感情日積月累之後,你地既Feeling淡左,咁同你之前有咩分別?
^
l-----我可能講到話無倫次,唔好見怪!
回復 支持 反對

樓主你睇黎好似唔係幾明我意思!其實我係想講當你搵到另一個你鐘意既人,但當你搵到你鐘意既人之後,佢(你現在鐘意的人)突然同你講佢想同你一齊,你究竟會揀邊個?!你現在鐘意既人?另一個你鐘意既人呢?
我知道感 ...
william45678 發表於 10-7-2009 01:39

即係...    我搵到另一個鐘意的人...佢話 想同我一齊...

咁你問我會選   現在的那個不喜歡我的人...   還是   喜歡我人     ???
回復 支持 反對

樓主,,送你一句:隨緣吧!!
回復 支持 反對

到最後只係..
幻想,幻想可以番到以前
回復 支持 反對

睇個女仔背面唔似好單純..
小心比呃
小心比呃
回復 支持 反對

睇個女仔背面唔似好單純..
小心比呃
小心比呃
忘記乂杰 發表於 11-7-2009 18:54

....我沒什麼可以比她呃...~"~

而且...她真係是很笨那種..
回復 支持 反對