打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] [禁止修改]書 仔 世 界 R P G ..

會唔會因為你係波斯人 ?
建議各位使用一個較科技齊全的國家,
大概日本人是個不錯的選擇 !
回復 支持 反對

41# nomygf
佢文明係蒙古
用精蒙去打
但係唔知點解冇
回復 支持 反對

可能是長劍兵研發出現問題吧,
要不然, 他就是運氣糟糕得很吧…
回復 支持 反對

長劍兵研發沒問題WO 我用蒙古都升到  打西亞有機會拎- -
回復 支持 反對

29# [S]會員書仔
精西我殺左30隻都沒出- - - -合隻書部台真係難到嘔~_~ 海塔果個超難打 仲要機率咁低- -
回復 支持 反對

剛才第一次打
差少少爆機 囧
回復 支持 反對

d勁既兵太難合....搞到要搞3-4個鐘先合到...
合完仲未必爆到機- -''
整番易dd好d
回復 支持 反對

如果有得送兵俾人會好好多....
唔洗咁難玩
回復 支持 反對

認真
我打左30次阿力29次都係出6石,只有一次係出馬.(笑了)
西火仲勁,得金.有時有2石/馬一隻

作者你認為打呢2隻野出o的咁既野會令有人動力玩落去嗎?

建議,高級boss唔好送馬/石頭.全部改出o的好小小既野
仲有個隻西馬,我打左50次中間有47次係出2石,仍然研發唔到鼓風爐.等待其間小弟合了21隻駱駝
另外,馬真係多不勝數.岩岩玩完一場應該最小有100隻
我手del左40隻一隊.但仍合左1隊駱駝同埋仲有2打係手

整個位置將馬轉金/石吧
另外馬車皇帝(10%左右吧)/領主(應該只有幾%機會中)/首領(拆了200個箱才有一個,當然,7成是生馬)等出現機會低得過份.與高級boss狂出石/馬形成強烈對比
海塔問題仍然存在,太難打.(改沒有0射會比較好)(直接改做炮塔比較好)
土火任務$200一次,難度奇高.一下死之外,對手超多血.幾個人都一齊上都十分辛苦,燒錢勝地

最後3 boss(nancy,西火,阿力)打了不下50隻,從來沒有木兒的蹤影,究竟他存在在這地圖中嗎?
回復 支持 反對

29羊~~
書仔寫明左貼木兒得西火先有
西火又咁難打~
我地頭先打左都無20隻
緊係未必出到啦

土火個任我有fd入1次就ko到 佢拉得好勁 因此唔一定要燒錢入

海塔問題:頭先我咪教左你點拉囉-3- 一d都唔難打

有個私人問題[點解我影左相放入小畫家到係黑曬色-3-]
回復 支持 反對