打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] 新手試作 : 新手村

大家好 e個係我第一個作品 呢個新手村係好29的 但係大家比意見我 就ok了 唔該 記住比bug我呀~~
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

時代:後帝
地圖:探索/全地
時間:79分鐘
可玩性:★☆☆☆☆
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
問題和答案
有沒有踢人?
=有的
有沒有彈人?
=沒有 因為我不想去做 11
國王多少血?
=570
有沒有難度?
=有 分為4個難度 1 極難(隱劇) 2 難 3 中 4 易
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
附上一個新手村.. - ※ 新手村逃 ※ ver 035.scx (58.7 KB, 下載次數: 69)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
地圖是如何的是 text_download_from_uploader--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                    THE END
回復

可唔可以上載d地形圖上黎...
回復 支持 反對

......是你??
回復 支持 反對

可唔可以上載d地形圖上黎...
衰仔包@阿鋒 發表於 4-10-2009 16:19

等多陣啦
回復 支持 反對

fk...fd都唔識
回復 支持 反對

支持支持@@
不過未玩-3-
回復 支持 反對

試下玩啦@@

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
nomygf -1 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

不太公平.. 海跟投車那裹 會有9村可拿..

比其他人多近一倍村
回復 支持 反對