打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] S 級凡人

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 1 我很欣賞你的intro

查看全部評分

回復

回復 支持 反對

只可以講,juplus同機舖既jubeat係2樣野黎,
個mon siz已經唔同,
1個係touch mon,1個係制,
攃落去個feeling亦都有唔同..
以我自己為例,
我打sweet rain,機舖可以打到上SS
但係jbplus 只係得89m-90m(A-S)

GC我都有挽緊,的確係唔錯,
但係打到上去我覺得佢D歌係迫你硬食制..
始終2隻音GAME既挽法唔同,揀一款岩自己口味咪得LO @@
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

<--打機只求開心+玩到高LV歌已經心滿意足

其實推唔到分唔洗咁灰既,有時推唔到分停玩一排就易D推到@@"
回復 支持 反對

回復 支持 反對

其實如果你"黃頭祖"EXT可以SS既話,你可以試下呢幾首
Far East Nightbird(Knit)
Kick It Out(Knit)
HEAT-BIT-HIT-BEAT(Copious)
トリカゴノ鳳凰(Saucer)
Move That Body(Saucer)
後3首以10lv黎講比較易,鳳凰更加係易SSS,不妨可以推呢首先
回復 支持 反對

其實prim首戀愛死球都好易
只要事先睇一睇譜諗手法先
回復 支持 反對

愛死球,hit bit heat beat,kick it out呢3首係10呢sss入門
engraved mark (混亂同時押), 鳳凰 (快速2連押), 遠東鳥( 音樂同perfect判定唔同步,變速) 係advance lvl
sol cosine job, evans, confiserie,v, overheat type J, 令入depress到要放棄JB
回復 支持 反對