打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 你地話la[雙方爭議]

關閉 [複製鏈接]
樓主怕比人引哂d怪自己冇得引?
回復 支持 反對

點解你唔俾佢過呢!!  點唔比先?咁爆緊果下佢引左入尼咁點唔爆到牙  仲有都係爆到小小

佢飛哂過尼爆我果d怪lo

佢唔搶你咪得lo  爆到小小佢搶埋牙

你早唔爆遲唔爆   

一定要係佢引過黎先爆??   一

你仲講到你岩晒   我冇話我岩晒   只係講佢錯左d咩姐

e+好似係你搶人怪bo  咁你姐係話引怪個果 可以比人爆左小小去人地到爆埋牙姐

果到上面好少位BO  上面果到關佢咩事呢  佢係小純果到  唔通走上去引落去??

當佢係咁都有位比佢落  

你阻住左人地落下面..   佢係下面引緊點阻牙

樓上果個  佢引左d引關我咩事先  我爆我自己果d爆到佢小小  佢飛落尼爆lo
回復 支持 反對

第1..我睇唔出佢d怪係邊到引過黎...
第2...我都睇唔出佢有爆番你d怪...佢仲有可能唔係爆手tim...
你講d野...信唔信得過嫁
回復 支持 反對

你突燈爆就突燈爆啦  仲係到扮曬野
你以為post上樂古就係威嗎?
乜都賴曬俾我 仲要話我話你錯先wo
你自己反省下啦  我就係叫千果個人
回復 支持 反對

你唔俾人地諗住走咩??
你係都要爆人d怪咁我冇野講
but 我只知道你係搶人怪
你爆到人地1隻or2隻怪都係搶怪
我覺得搶番你係正常
因為你搶人怪係挑釁人地lo
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

乜都賴曬俾你?    講下道理好

咁你有冇引過尼牙

咁我只係爆到小小lo

你唔係飛落尼爆??

你突燈爆就突燈爆啦  仲係到扮曬野
你以為post上樂古就係威嗎?   我係要爆牙神早去你到爆la

仲洗要你引到埋尼?

第1..我睇唔出佢d怪係邊到引過黎...
1我冇佢引過d圖

第2...我都睇唔出佢有爆番你d怪...佢仲有可能唔係爆手tim...
2佢係爆手有爆埋d怪

你講d野...信唔信得過嫁  

3你可以唔信

4你中意信佢咪信佢lo

e加我只係講番d野出尼
好似你係比人話個果咁

你唔俾人地諗住走咩??  

e樣我又唔係佢我點知

你係都要爆人d怪咁我冇野講  

咁唔好講野

but 我只知道你係搶人怪   

我冇話冇搶到

你爆到人地1隻or2隻怪都係搶怪   
我覺得搶番你係正常

咁比人打劫唔通你去打劫番人咩??

因為你搶人怪係挑釁人地lo  

我挑釁佢  我都同佢sor左 佢仲搶lo
回復 支持 反對

呵呵 sor不是大晒 我殺完人講左sor 就冇事 咁全世界味係咁殺人?﹏?

爆到就是爆到 想當年 人地打左我一隻 我會搶到佢off-.-
回復 支持 反對

樓主交代得非常唔清楚
如果只係唔小心既話 冇必要界定岩定錯
SAY句SORRY已經唔會好大問題
如果人地係都要嘈返你就係人地錯
回復 支持 反對

我只認為, 你何解不可以等他過了才爆
回復 支持 反對