打印 上一主題 下一主題
收起左側

女朋友對你講話冇左feel...

我7年
不過次次都好有feel
你同佢少傾計- -
成日見面囉@@
咖啡 發表於 16-8-2009 14:37

人地係沒feel wo- - 咁佢仲點會成日突登同佢見面- - 番學見到果d例外
回復 支持 反對

我7年
不過次次都好有feel
你同佢少傾計- -
成日見面囉@@
咖啡 發表於 16-8-2009 14:37

我同佢初頭就成日出街,
但係過左2個幾月佢屋企有養狗
變左佢都吾係好得閒,我同佢傾電話多
回復 支持 反對

當初佢話我吾夠成熟,吾體諒佢
我認為呢d就係佢對我淡既原因
佢亦都話對耐左覺得厭

最好就係 你自己覺得你自己點同埋佢點
你係唔係成日做埋d令佢唔中意既野
定係你只係想佢開心下 等等
如果你真係玩鬼佢咁沒野好講- ...
小廷廷 發表於 16-8-2009 03:13

其實有樣野我覺得幾關事,就係養狗
佢未買狗之前,我地好開心,佢晚晚食完飯都會即刻打比我
沖完涼又係,無時無刻都講電話,我都覺真係開心
但係當佢買左隻狗返黎之後開始,一切都吾同哂
佢食完飯又話要整隻狗,佢8點食飯,當佢整埋隻狗沖埋涼,
起碼都要12點1點先傾電話,我都覺得冇之前咁開心
佢連理我時間都冇,我覺得根本係佢寄情哂係隻狗到...
佢成日整隻狗都整好耐,所以有時我都會發佢脾氣
佢又話我吾體諒佢..
回復 支持 反對

其實有樣野我覺得幾關事,就係養狗
佢未買狗之前,我地好開心,佢晚晚食完飯都會即刻打比我
沖完涼又係,無時無刻都講電話,我都覺真係開心
但係當佢買左隻狗返黎之後開始,一切都吾同哂
佢食完飯又話要整隻狗,佢8點食飯, ...
馬子 發表於 16-8-2009 17:09

一D人會因為有D新既野而忘記舊既人(取而代之)
同埋你發佢睥氣都好正常- -條女理隻狗多過理你- -
所以呢唔好諗記得 盡你既可能忘記佢吧!_!
回復 支持 反對

一D人會因為有D新既野而忘記舊既人(取而代之)
同埋你發佢睥氣都好正常- -條女理隻狗多過理你- -
所以呢唔好諗記得 盡你既可能忘記佢吧!_!
小廷廷 發表於 16-8-2009 23:53

佢之前試過吾記得打比我-..-
佢整隻狗整到忘哂形
有邊個女朋友居然會吾記得打比男朋友
佢仲要試過幾次.......
回復 支持 反對

佢之前試過吾記得打比我-..-
佢整隻狗整到忘哂形
有邊個女朋友居然會吾記得打比男朋友
佢仲要試過幾次.......
馬子 發表於 17-8-2009 00:47

呢d咁既女仔 要來都哂氣
搵個第2個 話唔定有唔同既感覺
a_a加油吧 唔洗理而家果個
回復 支持 反對

呢d咁既女仔 要來都哂氣
搵個第2個 話唔定有唔同既感覺
a_a加油吧 唔洗理而家果個
小廷廷 發表於 17-8-2009 12:44

愛得太深,好難抽身[[bao_29]]
又吾想佢益第二個...
我都吾明,我自問對佢好專一
暗戀佢都暗戀左成1年幾
咁都吾值得原諒咩?
回復 支持 反對

愛得太深,好難抽身[]
又吾想佢益第二個...
我都吾明,我自問對佢好專一
暗戀佢都暗戀左成1年幾
咁都吾值得原諒咩?
馬子 發表於 17-8-2009 16:50

人各有志 原唔原諒你係見人見智既姐~
愛得深 痛得深 儘管你如何的對她好對她專一
但係也難逃有機會分手的一劫~~
對的可能真係幾難唔理佢(好正常)
但係你點諗都沒用嫁啦 可必哂神 哂時間 哂心機 來諗呢
回復 支持 反對

人各有志 原唔原諒你係見人見智既姐~
愛得深 痛得深 儘管你如何的對她好對她專一
但係也難逃有機會分手的一劫~~
對的可能真係幾難唔理佢(好正常)
但係你點諗都沒用嫁啦 可必哂神 哂時間 哂心機 來諗呢 ...
小廷廷 發表於 18-8-2009 02:16

我心真係好痛!!
我做咩佢都吾比多次機會我,我自己拍拖經驗少,
所以尋晚搵左個外人女仔朋友同我女友傾
諗住外人說話可能比我講既更有說服力
但係如果你有睇我另一個post都知道佢試過用有男朋友黎要我走
尋晚我朋友同佢傾,話佢真係有男朋友,佢話我條女連姓名,電話,地址,幾多歲..幾時開始,都講得出
我仲係吾敢相信..我心真係好痛,
佢會吾會求其搵個男仔fd頂住[[bao_29]] ?
回復 支持 反對

我心真係好痛!!
我做咩佢都吾比多次機會我,我自己拍拖經驗少,
所以尋晚搵左個外人女仔朋友同我女友傾
諗住外人說話可能比我講既更有說服力
但係如果你有睇我另一個post都知道佢試過用有男朋友黎要我走
尋晚我朋友同 ...
馬子 發表於 18-8-2009 06:32

感情淡左  然後得2個選揀 ...一係經過依一次既經歷會更加穩固 ; 一係就會消失 ...
佢已經有另一個男朋友啦  我諗你唔好再愛得咁深啦  按受現實  然後就會學會放開 ...
會看見不一樣的世界  有著唔同既女仔,,,
回復 支持 反對