打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 一個回流的老玩家,有好多野想問想知

回復 10# falz-狄奧

咁你幾時教做人x_x
回復 支持 反對

回復  falz-狄奧

咁你幾時教做人x_x
cbats 發表於 1-12-2014 09:44

教咩Q 叫威哥教啦 我打渣渣就得
回復 支持 反對

教咩Q 叫威哥教啦 我打渣渣就得
falz-狄奧 發表於 1-12-2014 09:45

點解唔係打比賽果個教 :X
回復 支持 反對

1. 基本上係實際上就...睇情況

2.亂抽B,C機抽至G幣零為止

3.冇,亦唔會再有應該

4.港服好似未出

5. 姬歌 得依個值得一睇
回復 支持 反對

三碌木你唔係一直都係道架咩= =....
回復 支持 反對

無人會敢認自己係高手,SDGO風氣就係一認就比人圍插
你想知就親自落場搵人隻抽(開人波_)
老老實實,只要你留 ...
henry9207 發表於 1-12-2014 00:00

三更仲有scythe你都漏.....團體意識極棒
回復 支持 反對

回復 16# UIOPRT

so sad, top 5 no scythe I think...

叫SCY打低我師父,佢就第五
加油
回復 支持 反對

魔神乂牙琪, yuen96(團體意識強), 你老豆個B(依個一定要講, 唔知有冇人識, T3八千幾場, 無論個人技術同團隊都係一流, 同iop有得揮, 可能仲勁, 唔知, 但宜家好似悟常on), magee姐(sr新安帝?.? 用e部簡直可以話屠城+恐佈, 不過其他機佢就發揮麻麻, 只一高手), 涼颸颯然
有d大家未必識同新一d嘅高手都有
草泥馬個B, Destiny9(應該聽過掛), LoWa(幾勁, 不過應該少人識), wt12(聽講好勁, 唔知, 未見過未打過, up左先), Resolution(外服佬? 悟知, 佢悟常on, 但一on就打得好勁, 目測係外服), liuliuhang(夠穏), hongpc45(值得一題, 佢比前幾個月進步太多, 佢話宜家轉戰左台服), o星之繼承者o, 高町奈葉as, XP獨立
係lor, 都沒了
回復 支持 反對

回復  UIOPRT

so sad, top 5 no scythe I think...

叫SCY打低我師父,佢就第五
加油 ...
henry9207 發表於 1-12-2014 15:51

邊個係你師父,,,,,,,?
乜你咁多關係嘅係sd到
好亂啊
回復 支持 反對

回復 18# UIOPRT

有啲係,有啲唔係既,我認為
講左高手真係好難做到
無人撑,有幾勁都係無人識
我講既果啲係跟據公會戰既以往成績排出黎,而街場都比較常見既玩家
當然,仲有好多我講都無用,佢地無玩十世。
我係sd多野講,講野較直接,性格爽朗,識既人堅係多,又唔會因為識既人多,而忘記果啲人
講真,我係sd前期係普通街場友,想小人就小,後尾比人擺左上枱就無辦法,言行要收檢啲
同埋,想做高手好易,有自己既風格咪得,打得樣衰又點?唔通人可以keep住100%醒神?
遊戲一個,何必認真,最憎輸左就直接話人廢。教佢打不是更好嗎?
onj,我jz 500場都唔知有無,玩得算ok咪又係因為周街搵人隻抽,向玩慣jz既人學野?
我起初搵人打jz,無人理我架,之後哀歌肯同我玩先開始明白到機動性和反應既重要性,同時闍剎又話我只識做炮台,我咪慢慢改進,慢慢學
先至玩得掂啲機(jz)...
到依加,我認自己實彈準,係唔係高手要得人評論,因為我無資格話自己係高手
以上係個人經歷,其他人都可以跟住上,但高手呢樣野争議性好高,所以自己係受人評價既
人,係咪?
回復 支持 反對