樓主: david207207
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我發現了...

其實你打呢篇文....是無乜有
1.唔拍拖的人好少來呢度睇文...加上睇中你篇文的機會好微
2.呢度大多數有支持拍拖,你無可能會改變到佢地....比你勸到咁有會有幾多個呢
3.你花咁多時間係度教人,倒不如拎呢D時間來溫下習仲實際啦.....
4.其實你試過同女仔有無近距離的談話(不是接觸)......我估你未拍過拖.....
5.你同女仔傾計無感覺的咩....
6.你個間一定係男校..[[onion_20]]
回復 支持 反對

其實你打呢篇文....是無乜有
1.唔拍拖的人好少來呢度睇文...加上睇中你篇文的機會好微
2.呢度大多數有支持拍拖,你無可能會改變到佢地....比你勸到咁有會有幾多個呢
3.你花咁多時間係度教人,倒不如拎呢D時間來溫下習 ...
翼風星痕 發表於 13-6-2009 10:26

施主
色即是空空即是色
一切凡塵世事也是虛有
我猜你地所為ge"喜歡"唔係真心的
我認為你地所愛的只係人地長得美若天仙的臉龐
愛別人s型的身材
愛別人殺死人的放電
若果你所愛ge人變左個極為樣衰
冇前冇後又唔靚仔/女ge人
你會點?

我所認為現在青年人的所為戀愛是這樣的

我講ge係比較睇錢/個樣
但呢d係事實&現實黎ge
香港人係咁的
看看你的簽名 你還不是在裝可愛

1.唔拍拖的人好少來呢度睇文...加上睇中你篇文的機會好微-----------yes
2.呢度大多數有支持拍拖,你無可能會改變到佢地....比你勸到咁有會有幾多個呢--------yes
3.你花咁多時間係度教人,倒不如拎呢D時間來溫下習仲實際啦.....---------唔係太哂時間
4.其實你試過同女仔有無近距離的談話(不是接觸)......我估你未拍過拖.....-------試過 不太有感覺
5.你同女仔傾計無感覺的咩....-------無 還不是雞仔聲/娃娃音 睇到都討厭 我所識d女仔品格又唔好
6.你個間一定係男校..--------X no
回復 支持 反對

我f.1-f.2同你一樣甘諗,but當你遇到愛,你即使再理性都會衝個頭埋去
但當熱情過後,你就會再次理性地分開
因此,最好你係f.1-f.3期間試下咩係愛,過左就唔好再試啦@@~
忍一時,你既將來會更美妙
回復 支持 反對

樓主 呢篇笑話黎?一定出街買野,行街,食飯,任何娛樂 男方俾哂?你唔俾AA制?或者1人請1次?
你話 你唔諗佢=唔愛佢? 唔通你日日24時諗住佢?係既話 你就精神分裂啦!
一開始講Feel,之後到大家了解對方,然後先再到陪養感情?我小學到依傢有個fd一齊左8年?
呢d叫玩玩下^^?佢地讀到大學!?你有無野講?一定會影響學業 唔俾互相努力?
一齊溫書,一齊升上去?唔好講野講到全部野都係錯喇...你諗清楚先好打呢篇野喇
你係講得岩就唔會甘多人插你啦!
中二生~?你IQ過180?諗野成熟?你不如講哂所有壞處出黎我幫你解釋下喇...
回復 支持 反對

樓主 呢篇笑話黎?一定出街買野,行街,食飯,任何娛樂 男方俾哂?你唔俾AA制?或者1人請1次?
你話 你唔諗佢=唔愛佢? 唔通你日日24時諗住佢?係既話 你就精神分裂啦!
一開始講Feel,之後到大家了解對方,然後先再到陪養感情? ...
樂淚 發表於 15-6-2009 00:10

一定會影響學業 唔俾互相努力?

唔一定會影響 敢唔敢講一定唔影響?
同埋你洗唔洗咁激動 睇你語氣好似好火咁
討論下姐

我可能講錯但都唔係錯哂lo
咁早拍拖唔通好事黎?

你話你個fd可以控制到
咁係咪個個都控制到先
未必
有d人好傻
為左個愛字影響自己好多野

學業已經係好花時間精力
重要去戀愛

太早=X
回復 支持 反對

感覺黎既時候,你就唔會好似宜家咁理性諗
回復 支持 反對

一定會影響學業 唔俾互相努力?

唔一定會影響 敢唔敢講一定唔影響?
同埋你洗唔洗咁激動 睇你語氣好似好火咁
討論下姐

我可能講錯但都唔係錯哂lo
咁早拍拖唔通好事黎?

你話你個fd可以控制到
咁係咪個個都控制到先
...
david207207 發表於 15-6-2009 11:49

好似你甘講,你學校有無社工課?
早拍拖唔好?早d俾你體驗下唔得?
回復 支持 反對

你諗野真成熟=.=如果香港多d你咁既細路就少好多青少年問題lor...
回復 支持 反對

樓主
我之前f1至f3都有你既諗法
認為拍拖係會影響學業
但係升到f4之後
曾經我同另一個女仔就黎產生感情既時候
我選擇佐放棄依段情
避開佢 唔去佢果邊
因為果時我都係諗住學業為重
但之後 就會覺得後悔
成日個心會掛住佢
對眼係不斷留意佢
攪到上堂都冇心情咁..
咁會令到學業差佐
回復 支持 反對

好似你甘講,你學校有無社工課?
早拍拖唔好?早d俾你體驗下唔得?
樂淚 發表於 15-6-2009 22:55

體體下驗就控制唔到架喇我估
拍拖上左癮就大件事了
重有點體驗?
體驗d咩?
體驗下拍拖?
姐係當試驗試下拍拖係點ge?
我認為一係就唔好拍拖
一拍拖就唔可以兒戲lo
姐係體驗完同佢有完感情了解愛情係點就唔要佢?
點可以咁呀
你睇愛情係d咩?
玩玩下?

你問早拍拖有咩唔好
咁有咩好
比d好處黎
回復 支持 反對