打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [為玩家著想]強烈要求團隊死鬥取消dust2地圖!

回復  想點?!×.×

CT多數都少TR5個到,好多人卡房等TR

ps我用狙守zz&mid
jacky1d01 發表於 16-11-2012 18:29

zz&mid?你想做ct殺100?-0-
回復 支持 反對

根本唔關事  入得團死場就係洗kd咖啦 要練技術打團死咖咩-_-?想練咪玩死鬥場  係你地唔開姐  唔關cso事
回復 支持 反對

根本唔關事  入得團死場就係洗kd咖啦 要練技術打團死咖咩-_-?想練咪玩死鬥場  係你地唔開姐  唔關cso事 ...
專業新手 發表於 16-11-2012 18:42

完美主義者。。。洗KD點解唔自己開團開垃圾分身團洗。。。
回復 支持 反對

莫非你唔識玩狙?zz咁易封你都封唔到係咪咁廢,佢射得你黎都死左啦
3個人玩B點仲可以突擊TR
閃hi mid
你煙要放岩位先得,你又唔識阿?

其實玩團死的目的除了團體贏之外,自已贏都係一個目標
400:399輸左,代表左d乜?
我覺得11X kill,4X dead  先至係真正既勝利
jacky1d01 發表於 16-11-2012 18:19

.....LOL所以你認為,CT渣支awp打zz就無敵?

閃hi mid,咁zz同b低既呢?
煙放得岩唔岩位好似同32bit/16bit無關係,放得岩又點lol?

11x kill/4x dead
你一個人要殺晒成場3份1人嗎?o?
我真係想見識下@@
回復 支持 反對

根本唔關事  入得團死場就係洗kd咖啦 要練技術打團死咖咩-_-?想練咪玩死鬥場  係你地唔開姐  唔關cso事 ...
專業新手 發表於 16-11-2012 18:42

你都新手得幾專業,咁你都知
回復 支持 反對

挽D2團死做TR,一係洗KD一係做任<<<<<係小學雞所謂,如果有人罵我的話,咁點解D人,差唔多挽D2一定要做TR先?<<<答左比你地罵
回復 支持 反對

挽D2團死做TR,一係洗KD一係做任
qwqw135790 發表於 16-11-2012 19:58

成班虐待狂掛-0-..
回復 支持 反對

信唔信一取消左dust2..過多幾個月又會有人出黎要求重出dust2
重出左又會出現要求取消dust2
好一個循環..
呢d就係人
回復 支持 反對

信唔信一取消左dust2..過多幾個月又會有人出黎要求重出dust2
重出左又會出現要求取消dust2
好一個循環..
呢 ...
bus911 發表於 16-11-2012 20:41

針唔到肉唔知痛?
回復 支持 反對

.....LOL所以你認為,CT渣支awp打zz就無敵?

閃hi mid,咁zz同b低既呢?
煙放得岩唔岩位好似同32bit/16b ...
godofzero 發表於 16-11-2012 19:19

放煙放得岩咪睇唔到囉!你唔識用煙彈?WoW!

支awp封左zz仲閃zz你想害自已友?

好心你啦!冇狙擊技術既人點守zz阿?係都搵個有技術既守啦~唉~
回復 支持 反對