查看: 19197|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [[SaSa生氣了]]███教彩虹島██雙開程式███[免費]█

有不非既衰人係交易區開post公然索價
         Hkd$100去賣個雙開程式.

((不法相關網址:
賣遊戲雙開 收費為100元 不成功可退款 買雙開可加錢換點數))

所以我決定公開左佢,.廢事不法商人走去搵錢**

要怨就怨點解D人咁厚面皮走去索價賣雙開,我公開原因係唔想有人中招.

原以為呢個方法只係玩家同玩家之間相傳,
點知居然有人用黎索價$100..
簡直可惡....

希望大家唔好貪一時之快.走去周圍買人地d外_掛/雙開程式.
有時俾人hack左入去..
到最後人財2失.就真係喊到無謂

如有任何問題,可以加我msn問
我是免費!!!!
有錢請留返黎新年買野食!!唔好益呢D不法商人!!

請大家去:>>呢度<< 下載

通過 Sandboxie,你可以在沙盤中使用瀏覽器上網、開啟其他程式、使用開始功能表及其他等等。任何在沙盤中開啟的軟件都只會在虛擬環境中運行,如果防毒軟件偵測到病毒感染,你也大可放心,因為病毒只是在虛擬環境中運行並不會影響實體系統,
只要移除沙盤,所有在虛擬環境下的軟件和檔案(包括病毒)都將會被刪除。

如上圖顯示,你也可以通過右鍵點擊,快速在沙盤中開啟該檔案或軟件。
--------------------------------------------------------------------------------------

回復

贊好!我接受吾到雙開要100蚊囖

其實我覺得距系昆人噶=。=初心者叫價100HKD,很可疑啊
回復 支持 反對

幫頂\./!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

打倒不法商人!!!
回復 支持 反對

不得不讚好~~~like!
回復 支持 反對

俾個like你
回復 支持 反對

新增.防卡方法~~~~~~~
回復 支持 反對

試佐10次個cpu都變番0-_-;sad
  好帖zz
回復 支持 反對