打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 新任務問題嚴重(包括MK2同C機)

我張BANSHEE呀呀呀阿阿阿阿阿
回復 支持 反對

刷到MK-II but cannot use +1.....(小護士)
回復 支持 反對

我張BANSHEE呀呀呀阿阿阿阿阿
鰐島亞紀人 發表於 15-5-2013 01:02

一個月後維修個bug,3200m化水
回復 支持 反對

難_怪一睇設計圖就小護士啦.....因為機體一覽個到 根 本 無 e 部 機 !!!!!!
回復 支持 反對

有關新任設計圖問題 ,希望大家可以比彈game前既圖 同 小護士圖(假如有彈出)

經PM比一比我 ,thx

至於報喪女妖問題已經向開發回報 ,會盡快處理 !
回復 支持 反對

有關新任設計圖問題 ,希望大家可以比彈game前既圖 同 小護士圖(假如有彈出)

至於報喪 ...
霸王硬動L 發表於 15-5-2013 11:26

我張BAN屎圖同MK2放埋同一頁阿阿阿阿阿阿阿跪求盡快搞掂佢阿喂阿阿阿阿阿
回復 支持 反對

至於報喪 ...
霸王硬動L 發表於 15-5-2013 11:26

張圖太大,佢5比我放,收縮張圖又會睇5到D字,所以CUT一半

打完任出蛋果時,出常會有機圖樣加有字,但MK2 哩次得字,個圖得白色雪花,去我的圖庫果到,得其他頁都去到,當一去第8頁(我收完放左第8頁),仲末去到,就已經出事,彈小護士。
如圖我在第7頁去有MK2果個第8頁果時,就會停留在第7頁加彈出小護士

而刷完任,出蛋果張圖,姐係有字但圖樣轉雪花果張圖就影5到,無理由又去刷多次,抱歉。

另外感謝GM在玩家怨氣下依然默默工作

y54re (2).jpg (248.54 KB, 下載次數: 0)

y54re (2).jpg
回復 支持 反對

吉姆加農II變S高(INCOM)請進快修理
回復 支持 反對

吉姆加農II變S高(INCOM)請進快修理
zeros2000 發表於 15-5-2013 14:57

合成設計圖果度都影張S(Incom)比我 ,thx~
回復 支持 反對

合成設計圖果度都影張S(Incom)比我 ,thx~
霸王硬動L 發表於 15-5-2013 15:27

另外....奔馳而過的風暴(Expert) 50次
ex難度50次......即係真要補償那些很努力刷但又刷不到圖的玩家嗎?
看來像是懲罰他們多一點 即係 打左50-70場左右 結果沒圖 現在就要額外打多50場而且得14日
要等到2013年05月26日先開始?
回復 支持 反對