樂古Nakuz

標題: [原創自製] 真正的地殿材料[表]` 只求置頂`不求加分=] (巳修正) [打印本頁]

作者: 冰•川流    時間: 23-8-2008 12:12
標題: [原創自製] 真正的地殿材料[表]` 只求置頂`不求加分=] (巳修正)
相信大家刀有睇過置頂左果個地殿合成材料表既post喇``
而本人因為呢排刀合緊地殿裝``
發現睇置頂果個post睇得好辛苦``
又唔知邊d係邊度打``
經過我一番試驗之後..知道哂佢地d材乜野食幾f打``
仲自己整左個真正既表``
方便大家而巳``

[attach]248800[/attach]
如果大家唔信係我自己整我可以比一個原檔  .xlr  既file比大家 =]

作者: embryoml    時間: 23-8-2008 12:26
3?(and(,))
仲想問下d1f2f咩尼”

作者: 冰•川流    時間: 23-8-2008 12:28
當然可以`你中意既  上下左右隨你揀 -_-''
姐係..
防上+攻下+魔攻左+魔防右  <~又得``
魔攻上+魔攻下+回左+回右  <~刀得-0-'
好似普通裝咁囉 =]
可以唔洗一套著=]
作者: embryoml    時間: 23-8-2008 12:30
咁果d1f2f咩尼?
(我係新手唔知....)
作者: 冰•川流    時間: 23-8-2008 12:41
果 d 1f/2f 呢``就係話下邊果款材料係係邊一層打``
地殿有分為1-7層`唔同層數會打出唔同既地殿裝備材料`
儲夠我上邊個表果d材料一行就可以合一件裝``
比如你想合攻上 就要睇番我攻上果一行要d咩材料合`
再搵番邊樣材料係邊層打`打夠哂果行d材就可以合到攻上嫁喇a0a
p.s.` 地殿5set要8Olv先可以著 -__-''
作者: ★X先生☆    時間: 23-8-2008 12:47
n年前好似有人post過

小流呃分a_a"
作者: 冰•川流    時間: 23-8-2008 12:52
no  n年前post果個巳經唔見左 -.-''
我叫左好耐人地sd比我刀唔sd =.=''
搞到今朝自己打嫁呢個=0=
唔信你睇下 -.-''

作者: embryoml    時間: 23-8-2008 13:09
d?npc?""""""
作者: 冰•川流    時間: 23-8-2008 13:26
搵npc合 -,-''...
你去禁入地殿右手邊果個npc就合到 -,-
作者: embryoml    時間: 23-8-2008 14:06
咁我要努力升lv
而家先得20/口\
作者: 發癲雞尾    時間: 23-8-2008 14:47
靈魂錠
支配者之牙
地晶
精鱗
原罪碎
聖靈金屬碎

呢d材料係咪有d要唔同lv的時候去打?
聽人講80lv先去的打好難出靈碎 a_a?
作者: 冰•川流    時間: 23-8-2008 14:59
m..其實係既``
我打1f果d靈錠呢``我係用64lv分身打`  100lv就唔好入去喇`打唔出的`
識打既最多1個鐘可以有9個 -_-''....
而地晶呢``70lv左右打2f易出d`    100lv就去吉地龍好過`1條1粒
支牙就幾lv刀得``打王出去就有2條比你`100lv刀打得`
精鱗呢``...就最好80-85去打-_-`..3/4/5f刀好易出
原罪同聖片呢 -_-''...聖片打5f大王/6f大王刀會出`100lv刀打得`
原罪就難出d``就算你幾lv入去6f刀好難出 = =''
所以我會提議各位高lv去打海靈 -_-''...海靈刀會出嫁`
作者: LeUnG健    時間: 23-8-2008 20:09
7唔係咩粉末係咪一定要係f7度打??
作者: ★X先生☆    時間: 23-8-2008 20:18
小流7左- -
七曜石粉末係6f解完後,npc比既=]
作者: 冰•川流    時間: 23-8-2008 21:14
打錯左 -,-''..我改番個表先
作者: maxova00    時間: 27-8-2009 20:13
好正,但係我打4f,點解打左好多次都冇精靈之淚既= =  用左好多魔元了~~
作者: maxova00    時間: 27-8-2009 20:23
有冇人可話我知,我102lv,係唔係逅lv難打d架?.?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2