樂古Nakuz

標題: 赤壁a/c申請教學 [打印本頁]

作者: 橘師妹    時間: 10-9-2008 19:00
標題: 赤壁a/c申請教學
各位玩家,只要前往gash到申請a/c便可,不用搶封測a/c啦=]

gash網址 : https://www.gamania.com.hk/

點擊網址會後出現的畫面

點擊網址會後出現的畫面

登入後,點擊"新增-遊戲帳號"

登入後,點擊"新增-遊戲帳號"

點選赤壁online-申請專用帳號

點選赤壁online-申請專用帳號

點選我同意

點選我同意

填寫資料

填寫資料

已成功開啟

已成功開啟

作者: 豆腐男    時間: 10-9-2008 21:19
岩岩開左了^__^"
等緊12號既來臨;]
作者: 帥恨__`    時間: 11-9-2008 22:35
12號變左18號-3-灰..等完又等
作者: 123123123567    時間: 12-9-2008 16:55
還掂都係,等埋落去 = =
作者: 719103015    時間: 13-9-2008 15:31
幾時可以down香港版既赤壁啊
作者: 719103015    時間: 13-9-2008 15:32
可唔可以卑個下載赤壁香港版既網址我啊
作者: 九阿哥    時間: 15-9-2008 21:22
我09月12日開佐啦.等緊09月18日.
作者: 123123123567    時間: 15-9-2008 22:13
下載到就唔會有咁多人問down到未la= =
作者: uncle821    時間: 21-9-2008 19:12
請問樓主,係唔係好似你話齋咁樣申請左就已經當係封測賬號呢?
但好似只是cash既賬號,我有少少唔明唔該樓主可唔可以幫我解答一下
thx
作者: kokolink    時間: 24-9-2008 11:16
還掂都係,等埋落去 = =
[[bao_34]][[bao_34]][[bao_34]][[bao_34]]

----------------------------------------------------------------------------------------
一個人的瘋狂!!
作者: ws3209676    時間: 1-10-2008 09:49
thx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: tonyto1214    時間: 3-10-2008 23:40
點解唔得既??係邊度可以[新]請到cash ac
作者: 趙兄弟    時間: 6-10-2008 00:05
那怎用beanfun申請....我開了帳號....但沒有密碼
作者: htwlt    時間: 1-11-2008 18:12
申請了gash 但遊戲帳號搵唔到赤壁
作者: 手乂臂    時間: 12-4-2009 22:46
玩得好happy呀~~~~~~~
作者: 無為    時間: 19-7-2009 20:54
我進入唔到遊戲[[onion_68]] 請問怎樣申請遊戲帳號[[onion_68]]
作者: §神§    時間: 24-9-2009 17:33
點樣入唔到?
作者: 無為    時間: 27-10-2009 15:19
17# §神§ 赤壁官方已修正系統 , 可以重新註冊了

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2