樂古Nakuz

標題: 收30lv以上遊戲ac... [打印本頁]

作者: kevin_1637    時間: 23-9-2008 20:09
標題: 收30lv以上遊戲ac...
收30lv或以上遊俠....
要有裝...
另放龍之魂..
作者: aR聰    時間: 23-9-2008 21:25
龍云~ 幾個?
唔該講埋咩ser啦...成日都唔講咩ser
作者: kevin_1637    時間: 24-9-2008 08:15
sever a
1粒..
作者: [H]gba2004    時間: 24-9-2008 18:49
26lv火法收唔收?藍國ser1死0 set欠下身 60m錢 21lv國商杖
作者: ★KinG`s.Ms.c    時間: 30-9-2008 05:35
點裝33LV 遊 綠國..有意ADD MSN:CATCAT_6102004@HOTMAIL.COM
作者: KAMEHIN    時間: 30-9-2008 06:05
紫國...男法c...37lv
100萬身家...差唔多2000星戒
技能:主火副冰...
倉:1把 35LV籃寶石劍(95攻)
   5把 40LV魔力掃帚(100攻)
   4把 35LV海王星掃帚(95攻)
   1把 30lv愛的引力(100攻)   
        除左(君主貴)鞋/庫之外
        一大堆3x lv防具
         e.g有傳奇鞋/甲
身:用緊:曉之女神杖...國3
身:物品:法利亞裝 一套
符咒F    一套
1本125%經書(24小時)
          4種加唔同野既石各5粒
稱號:過30個...
e.g有千夫長...高手...破壞大師...豪傑(用緊)

有身份證...可以改pw
歡迎問...問題...有相
msn:raymanhin8@hotmail.com

作者: KAMEHIN    時間: 30-9-2008 06:37
仲有
紫國...男戰士...37lv
100萬身家...500星戒
技能:正點...
倉:30lv魔法長劍(100攻)
    30lv西洋棋盾(24防)
    30lv司際盾(24防)
    傳奇甲/鞋/庫
    12本125%經書(1本24小時)
    99粒綠石(hp上升)
    99粒籃石(pw上升)
    99粒淺籃石(pw回復上升)
    4種加唔同野既石5,10,15粒
身:用緊:絕版9頭蛇裝(點)...鍊金斧(點)
身:物品:靈銀磺2粒
           雜物一埋
稱號:過30個...
e.g有千夫長...高手...破壞大師...豪傑(用緊)

有身份證...可以改pw
歡迎問...問題...有相
msn:raymanhin8@hotmail.com

作者: KAMEHIN    時間: 30-9-2008 11:50
咁岩就係冇遊俠...不過你睇下e2只岩唔岩...
作者: qcyh128    時間: 7-10-2008 18:53
我有30lv雙修遊 有點裝 絕版點武
qcyh128@hotmail.com
作者: yinsun2    時間: 10-10-2008 18:19
原帖由 kevin_1637 於 23-9-2008 20:09 發表
收30lv或以上遊俠....
要有裝...
另放龍之魂..

我有隻刀游32@@@本職刀游+戰士23級
現在轉番刀游
你要 @加加我MSN
yinsun2@yahoo.com.hk
作者: 鬼神z    時間: 30-11-2009 21:15
黃國刀遊lv:30
內付龍云1粒
正點!!!!!!!!!!!!!!!!!!(400-600gush)可議價
武器:飛丸之刃-100攻
裝:中級部隊頭,手,腰腳-卡薩胸

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2