樂古Nakuz

標題: 隻game 幾好玩 點解樂古咁小玩? [打印本頁]

作者: 2號仔    時間: 22-12-2008 20:48
標題: 隻game 幾好玩 點解樂古咁小玩?
隻game有任務導航系統  做任務 take it easy

又有好多型靚野騎     龍騎士(好高lv) 有龍騎

我正係知道好似有3隻騎野識得飛     仲有隻game免費   

又有國戰打...  分開好多國家   我想樂古多d人玩....    而且4種職業  再分到有成27種職業

係台灣呢隻game好受歡迎   好耐玩   希望大家可以試下la
作者: o啊乂凌o    時間: 23-12-2008 16:29
標題: ...
係3種職業分27種...修正少少"

我都覺得幾好玩..我無名ser 無名界 ....有意想玩ga  不妨做個朋友丫=]
作者: 卓軒    時間: 24-12-2008 15:51
我都覺得幾好玩 @_@" 本人係一個新手@@
作者: 囧囧╳有神    時間: 9-1-2009 11:43
ok啦只係一般野姐
作者: 御風行    時間: 9-1-2009 14:27
我都覺得隻GAME幾好玩'<---新手
你地依家幾LV?
作者: 鹽蛇    時間: 9-1-2009 19:46
我e家得23lv-.-
作者: 御風行    時間: 9-1-2009 19:48
見D人90幾LV''係咪之前用加速升架-3-''
作者: cyk50    時間: 9-1-2009 20:33
不一定
因為萬3的每日任務很多
當我升40lv後
只做每日任就升41
(每日的冒險任x14,運肥料任x5,戰技訓練x5 加多個釣魚)
41升42也是做相同的事就升級
之後43~49級用上面的每日任再加一些主線支線任
就可以1天升一級(我1天約玩4~5小時)
50級有另一個運肥料任
60級有一個打怪任

如果有參加家族的運輸任,偷界能任
經驗應該不少
作者: 御風行    時間: 9-1-2009 20:36
隻GAME出左幾耐??
當D人玩多你一陪時間
一天升兩LV
都冇咁快90幾掛-3-''
作者: o啊乂凌o    時間: 10-1-2009 07:10
..人地九十幾係正常....我衣家七十幾...

但我係每日剩系做主,支線任   跟住就同人吹水only

九十幾個d係因為佢地好似我咁...仲要其他時間狂買1.75倍經 +養5隻精靈黎狂打怪升

1粒鍾有千萬經左右...每日做任2-3粒鍾    咁佢地就每日多我成憶幾兩憶經...

咁樣計落去...佢地係好正常...唔係用d咩加速升...
作者: 御風行    時間: 10-1-2009 12:07
養5隻精靈 有咩用???
作者: cyk50    時間: 10-1-2009 13:25
11# 御風行

不肯定是不是這原因

精靈可以加血及修裝
養幾隻就可以確保自己的血及裝不會因耐久變0而消失
掛機時也更放心

不過我還不知道怎樣養第二隻
作者: 御風行    時間: 10-1-2009 18:51
O.O謝了
又知了一樣野''
作者: o啊乂凌o    時間: 10-1-2009 19:12
抱歉...不是想串你

那個...問問題的...    養每隻精靈會多約10%經   

不是那個會保血量...修裝的

是經驗會加乘
作者: 卍一個傻仔卍    時間: 21-1-2009 21:01
我都同意樓上既講法
因為D任都好多經卞
作者: 亞希    時間: 23-1-2009 01:37
我都兩日幾就50lv-.-
作者: cyk50    時間: 24-1-2009 09:01
抱歉...不是想串你

那個...問問題的...    養每隻精靈會多約10%經   

不是那個會保血量...修裝的

是經驗會加乘
o啊乂凌o 發表於 10-1-2009 19:12

不用抱歉...其實我也不知這麼多精靈有什麼用
修裝補血是我自己猜的...
作者: KaNiSoN    時間: 26-1-2009 13:25
不一定
因為萬3的每日任務很多
當我升40lv後
只做每日任就升41
(每日的冒險任x14,運肥料任x5,戰技訓練x5 加多個釣魚)
41升42也是做相同的事就升級
之後43~49級用上面的每日任再加一些主線支線任
就可以1天升一級(我1 ...
cyk50 發表於 9-1-2009 20:33

姐係要升幾耐先90??
作者: 幽靈乂幻影    時間: 16-8-2009 22:59
因為萬王有自己討論區,所以樂古好少人
仲有你覺得好玩因為你味玩過萬1同萬2
如果玩過就會覺得大不如前

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2