樂古Nakuz

標題: 唔知呢舍係咪BUG來= =? [打印本頁]

作者: yung123455    時間: 7-4-2009 20:32
標題: 唔知呢舍係咪BUG來= =?
超勁,可以扔人落街= =.................
D人跌左落去都唔知咩事= =

http://www.youtube.com/watch?v=bpXNVD9rkoc&feature=response_watch
作者: m88    時間: 7-4-2009 21:28
好恐怖的升降機-_-會無啦啦飛左落街--"其實係比一隻變種smoker拉左落街(個隻變種smoker可以唔接觸條友拉佢落尼,小心啲牙!!!)[[onion_26]]講笑-_-"
作者: neaco    時間: 8-4-2009 01:04
可以講真係bug

係升降機入面
只要比 實物壓/撞/投  就會壓落街
作者: 朱仔成    時間: 8-4-2009 11:59
我想知,果個 滅火筒,有咩用???

射爆佢之後點??
作者: 現仔    時間: 8-4-2009 12:55
好神 ==玩自殺一流
作者: ._.    時間: 8-4-2009 14:05
我想知,果個 滅火筒,有咩用???

射爆佢之後點??
朱仔成 發表於 8-4-2009 11:59

果個係oxygen tank黎-.-...射佢會爆炸,同汽油筒差唔多
作者: cwcheung    時間: 17-4-2009 20:50
點解我玩l4d個陣見5到有滅火筒?
作者: 當明尼克    時間: 21-4-2009 15:06
點解我玩l4d個陣見5到有滅火筒?
cwcheung 發表於 17-4-2009 20:50

佢用sv_cheats禁出黎=.=!!
作者: 乂絕望乂    時間: 21-4-2009 16:55
佢用sv_cheats禁出黎=.=!!
當明尼克 發表於 21-4-2009 15:06

何以見得?

你見唔見到佢係由頭拎到尾?   (雖然中間飛左

仲有呢個bug改左好耐
作者: 當明尼克    時間: 21-4-2009 17:35
何以見得?

你見唔見到佢係由頭拎到尾?   (雖然中間飛左

仲有呢個bug改左好耐
乂絕望乂 發表於 21-4-2009 16:55

你唔見佢成地都係咩=.=!!
正常玩你汁哂都拎唔到咁多入去電梯掛~
作者: 社會敗類    時間: 21-4-2009 18:31
勁呀- -

囧- -
作者: cyris    時間: 22-4-2009 15:45
點解我見到好多唔岩文法既粗口

如: fxxking suxk

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2