樂古Nakuz

標題: Left 4 Dead Hunter Hun+'s Part 4 [打印本頁]

作者: 炎炎夏日    時間: 26-4-2009 10:46
標題: Left 4 Dead Hunter Hun+'s Part 4
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LfOpwuGxFWw&hl=zh_TW&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LfOpwuGxFWw&hl=zh_TW&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
如喜歡請分享更多人觀看
多多支持[[bao_09]][[bao_09]]
作者: m88    時間: 26-4-2009 12:33

做喪屍用第三身去玩,好似勁d-_-不過我唔夠準
作者: 炎炎夏日    時間: 26-4-2009 14:41
2# m88
係架
但係要sv_cheats1
作者: 社會敗類    時間: 26-4-2009 16:16
咁囧????
作者: 炎炎夏日    時間: 26-4-2009 22:47

4# 社會敗類
可以無sv_cheats 1 thirdperson
但係要set 野
作者: 光之騎士    時間: 27-4-2009 11:10
人叫你就做
作者: m88    時間: 27-4-2009 20:54
6# 光之騎士

我唔係好明你咩意思
作者: [H]fung0207    時間: 28-4-2009 00:42
d人見到隻hunter飛緊落泥仲射= =都唔right click~好膠= =
作者: 當明尼克    時間: 28-4-2009 10:37
d人見到隻hunter飛緊落泥仲射= =都唔right click~好膠= =
[H]fung0207 發表於 28-4-2009 00:42

d人玩慣CS凈係識用槍嘛=.=!!
你吹咩~
作者: 炎炎夏日    時間: 28-4-2009 10:54
[H]fung0207 發表於 28-4-2009 00:42

推25 要早一半時間推
加上彎撲係勁難推
唔信你試下
加上佢d 撲真係好難估到
作者: kit741    時間: 29-4-2009 16:29

我自問冇你咁勁=.=
見佢咁遠撲緊埋黎真係好難判斷幾時推好.......
尼d咪技術同經驗問題...
唔係個個人都有咁你o既技術同經驗
動不動就話人膠..真係好難聽............
作者: 炎炎夏日    時間: 30-4-2009 20:37
我自問冇你咁勁=.=
見佢咁遠撲緊埋黎真係好難判斷幾時推好.......
尼d咪技術同經驗問題...
唔係個個人都有咁你o既技術同經驗
動不動就話人膠..真係好難聽............ ...
kit741 發表於 29-4-2009 16:29

我諗佢都係比人撲架啦
作者: 當明尼克    時間: 1-5-2009 10:32
我諗佢個意思唔係俾人撲果個右鍵=.=!!
係救佢果d....衝到埋去都仲凈係識用槍....囧
作者: m88    時間: 4-5-2009 19:47
13# 當明尼克

有時右kick,如果情況太亂,可能會比隻hunter有機會走佬....
作者: 當明尼克    時間: 4-5-2009 20:25
13# 當明尼克

有時右kick,如果情況太亂,可能會比隻hunter有機會走佬....
m88 發表於 4-5-2009 19:47

無可能=.=!!
右kick之後,佢會有2-3秒左右係做唔到任何動作....
之後佢要走就係儲,儲又要1秒左右....
如果咁都俾佢走得甩,果個人都幾神....
俾著我通常右kick完唔洗1秒佢就會無左個頭~XDD
作者: 炎炎夏日    時間: 5-5-2009 12:52
比boomer 噴左^_^
有時d 屍打到你射唔中

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2