樂古Nakuz

標題: 今日又比人打~.~流曬HP [打印本頁]

作者: ansonlyk627    時間: 4-6-2009 20:55
標題: 今日又比人打~.~流曬HP

之前都POST比人打
但今日又比人打~.~
今日我上視藝堂,望左一望隔離個人張畫,
我笑左一笑.因為今之係畫中國畫-鳥,但見到佢畫到隻山雞咁- -SO笑左
佢即克怒啤ME,一下用毛筆將D墨水FING 落我件白恤3到,
搞到黑曬,我5鋸,佢就話我樣衰,一下批'爭',打落黎
痛到我眼水都留出黎,即克跑去廁所,見到腫曬.D眼淚狂流下,
個嘴都腫曬,D血係咁流呀流,超痛.....
講野都覺得痛
大家有咩方法,我想轉校.....忍受5到,成日都比人打到咁....
-------------------------------------------------------------------------------------
6月13日:
其實以上都係我吹水- -"........................
係ME突發其想打落黎既.........................
大家5好信..........................................
..............................................
SEE完大家既回覆.......................發現到
NAKUZ呢到有好多5同既人@@"........溜....

作者: ◆-`Man〞    時間: 4-6-2009 21:14
-.-''甘暴力既..

樓主係咪真係望左一眼咋?
作者: ansonlyk627    時間: 4-6-2009 21:26
2# ◆-`Man〞
YES,ONLY 望左一眼,佢即克好像想殺左我咁....
岩岩睇左醫生,要吃藥,叫我呢個星拜5好返學.個嘴腫到歪左,重有瘀血.....哭..
對世界已經絕望....我係世上的無畏人....要終結生命?
生命對於我黎講已經係塵埃,我願化成塵埃.....也不要痛苦....
作者: kyohui    時間: 4-6-2009 22:58
唔好放棄自己0既生命,人0既一生就係要經歷悲劇,每天都會發生!
但要視乎你點面對,任何事都會有正同反,梗樣先會平衡,可能平時發生左,你唔察覺,只將精力放係悲哀0既事上面
又或者好事仲未黎到,你未聽過先苦後甜咩?
我覺得你應該轉校,因為個到真係唔識合你,同埋你都要反醒一下.....因為你笑人先......
作者: 搞搞野    時間: 5-6-2009 14:22

佢初頭用墨水fing你
就應該打佢,打到佢訓地咪郁唔到你,
變左傷的係佢,唔係你
作者: o乂o    時間: 5-6-2009 15:30
做人要識反抗 方法1:打返佢(唔建議)
                   方法2:講比老師知等校方處理,可能會報警(你唔怕比人笑+搞大件事的話)
作者: 最後一個嬉皮士    時間: 5-6-2009 16:39
宜家d人都係好on...  郁d就打人 唉... 仲要打到你腫哂又流血 睇完我都想打獲佢 我諗你轉校好d
作者: tom901    時間: 5-6-2009 16:49
你唔識還手既咩 你咁樣只會比佢地進一步咁欺負你  但係你又做咩笑人呢  犯賤-.-又要唔夠人打又要笑
作者: 愛和恨    時間: 5-6-2009 17:45
報警,,,最好方法,報警,1定告得入
作者: (jack)    時間: 5-6-2009 21:31
樓主唔好灰心   
望一眼都打到你咁傷  係學校最多又係記大過/踢出校果d   報警告佢最實際
作者: 乂佐    時間: 5-6-2009 23:10
樓主有冇朋友可以幫下你
作者: 趕羚羊的人    時間: 6-6-2009 11:17

雖然我5鼓勵以暴易暴

不過呢d情況真係要打左先=.=

打完先問咩事囉...冇野嫁...5夠彊打佢,即刻拎個電話出黎打999...比我一定咁做,佢一定淆既

之後就同你認低威嫁啦...呢d人係咁嫁啦,見高拜..見低踩!~

同埋最好真係係班度識多d朋友...係其他班都ok...起碼有人幫左先

下次有人打你,之後真係打999,一定告得入,比佢打得再傷d,佢死硬

之可以講咁多...同埋你咩年級
作者: 誓曖:]    時間: 6-6-2009 15:08
轉校啦
你間學校d人好暴力
作者: tom901    時間: 6-6-2009 20:23
唔係講笑 我硬係覺得佢係作緊野  佢有好多post 又話咩第3者 又kiss 又比人打 咁 日日都有d咁既野發生 我真係唔係太信 而且佢次次開完post 就潛水
作者: desmond9999    時間: 7-6-2009 00:39
14# tom901
Haha,又好似係= ="
不過點都好,唔好以暴制暴.
櫻主最好同家人/老師講
作者: fai0313    時間: 7-6-2009 00:43
其實樓主你係咪同人溝通出現左問題 定係根本係其他人既問題? 如果你比人打-.- 其實 我個人認為 係你既情緒出現左問題" 如果真係其他人既問題既話 我建議你同個d人 唔好咁近接觸   仲有轉校都會有問題 如果係你出現左問題 咁你轉校都冇用" 如果你有問題 你可以同家人/社工 交談 睇下邊度出現左問題" 以上係我個人意見
作者: tom901    時間: 7-6-2009 14:57
15# desmond9999

我真係見到佢次次都係咁 =.=16樓你咁認真回應佢做咩丫 作完文拎完分人地仲唔鬆人咩.
作者: 瑤:)    時間: 7-6-2009 18:37
=_=見社工喇.555
然後同老師講喇-,-..
我校老師會報警的-_-試過.
作者: kenny-cmk    時間: 7-6-2009 22:32
點解成日比人打嫁~.~
作者: 壬生京二郎    時間: 8-6-2009 01:36
同老師講=.=咁其實你唔應該笑既-.-係笑都唔好係佢面前笑
作者: nagwn    時間: 8-6-2009 18:32
你間學校好暴力...同家長講轉校
作者: ~香腸~    時間: 8-6-2009 21:48
平時係聊天版睇唔出樓主你成日俾人打喎~
作者: 長老    時間: 9-6-2009 15:52
下...你之前做過D咩.
好慘呀你...
有冇搵SOCIAL WORKER??
作者: aoc牛屎仔    時間: 9-6-2009 19:43
你唔知佢係惡人黎=.=?

如果一早知道,就應該唔好廖佢啦=.=
作者: 123poiasdmnb    時間: 10-6-2009 08:25
你間咩中學黎咁惡?
仲有比咩人打
你同佢玩大去囉
報警佢又吹你唔脤仲有上緊堂冇老師咩
不過比著係我打我果個都唔知仲係咪人間~___~
作者: 極樂kaka    時間: 11-6-2009 03:31
學生哥..蝦善怕惡..你搵一日比佢整嬲你..你認住喊..打返佢最好見紅..要做到成班都驚你..吾敢蝦你..如果比老師捉左就整紅灑快面係咁吊..玩爆豬^^...一定ko到
作者: 小東v_v    時間: 11-6-2009 10:33
有D野你一忍再忍只會令到對方得寸進尺

樓主有陣時都要識以牙還牙^V^
作者: 翼風星痕    時間: 11-6-2009 18:39
我都發覺成績較差的班,係會多壞學生.PK戰在所難面,希望你人緣好啦
作者: Mr.Rose    時間: 11-6-2009 19:26
同你講 係d咁既學校要胸番佢
之前小4我俾人打,我1拳打到佢掉左隻牙
跟住佢以後都唔敢再打我
仲好似做左大佬咁- -
作者: 佐野大大    時間: 13-6-2009 11:02
呢件事上面,其實雙方都有唔好既地方:
第一.你就算見到佢幅畫畫得唔好,都唔應該笑佢,因為每人都有唔同佢尊長ma.
第二.就算佢俾人笑,我覺得佢都唔需要甘大反應,始終還手係一樣好唔應該既事.還左手,唔對個個就會係佢.
我以前都試過因為人地笑下我走去打人,最後,雖然冇事,但係就令我深思左''聰明人出口,笨人出手''既道理.
至於樓主未免過於消極,積極d面對人生la~你要知道俾你更不幸既人好多,但係佢地都好努力.
以上 
作者: 翼風星痕    時間: 13-6-2009 11:16
讚同哦,在學校要有謙虛的心
作者: ansonlyk627    時間: 13-6-2009 16:49
6月13日:
其實以上都係我吹水- -"........................
係ME突發其想打落黎既.........................
大家5好信..........................................
..............................................
SEE完大家既回覆.......................發現到
NAKUZ呢到有好多5同既人@@"........溜....
作者: 佐野大大    時間: 13-6-2009 19:45
6月13日:
.............................................. ...
ansonlyk627 發表於 13/6/2009 16:49

你唔係溫d甘既野黎搞呀= =''
作者: 瘋Sx鋒`    時間: 13-6-2009 22:50
32# ansonlyk627
難怪你比人打到咁傷都好似冇王管咁..原來如此-.-
作者: Lkk_k.k    時間: 13-6-2009 22:56
作者: ansonlyk627    時間: 14-6-2009 00:09
嘻嘻..欺騙了大家感情- -"SORRY
接受ME道歉^^
作者: hk021178    時間: 15-6-2009 00:22
樓主@@~
你真人係唔係冇朋友?
要係依到老作引人注意@@?
作者: georgewong2006    時間: 15-6-2009 14:30
係你衰渣嘛
作者: kwansingkit123    時間: 28-6-2009 09:25
我係你吹人打到佢哭  唔想比人打返你可以報警
下次羅定武噐 佢一串咀一下打洛去 唔好收手 佢會有機會打返你
如果佢有料 打完佢放學前報警 你定多入更生中心
好過日日比佢打
作者: 乂發仔    時間: 30-6-2009 22:48
see唔到- -
作者: samsun2024    時間: 8-7-2009 22:35
路過~ 入黎坐坐 ^^
作者: greengrass    時間: 12-7-2009 19:29
你做左d咩事丫=/.="
作者: 緣_分    時間: 23-7-2009 00:26
我睇唔到係打咩.............
作者: hk火仔    時間: 27-7-2009 16:41
流曬HP<-- 笑左=.=

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2